Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a nyugodt alvásért?

Mit tehetnék a nyugodt alvásért?

Figyelt kérdés

Nagyjából két hete folyamatos "rémálmok" gyötrenek. Igazából az álmok tartalmára nem emlékszem, csak arra, hogy félek, remegve, néha sírva ébredek, alig kapok levegőt, mintha kilométereket futottam volna; de nem ez a legaggasztóbb a számomra. Amikor alszom, véresre kaparom magam. Először azt hittem, hogy a párnahuzat gombja megkarcolt vagy ilyesmi, de egyszer észrevettem, hogy az ujjaim és a körmöm is véres, tehát saját magam kaparom, akaratomon kívül, ráadásul nem olyan gyenge kis karcolásokról van szó, elég mélyek. A körmömet már levágtam, teljesen rövid, de így is vannak nyomok az arcomon, kezemen, combomon is.

Fogalmam sincs mit lehetne ezzel kezdeni, próbáltam meditálni, meg jógázni is, de így sem alszom jól, anyum altatójából egyszer elcsentem egy szemet, de attól másnap olyan voltam, mint a mosott rongy, az sem segített. Jó, mondjuk nem is nekem lett felírva, de gondoltam hátha beválna..

Esetleg valakinek valami ötlete? 20L

2014. nov. 28. 22:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet van rajtad egy démon. Nem viccelek, volt rajtam is.
2014. nov. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!