Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért büdös a fülem? Mitől...

Miért büdös a fülem? Mitől lehet az?

Figyelt kérdés
Ahogy megvakarom az újjam hegyével,érezni hogy nagyon büdös,nem is tudom mihez lehet hasonlítani ezt a szagot.Párom azt mondja,lehet a víztől van és bepossad és vigyáznom kellene ne menjen bele a víz.Lehet tényleg azért van?
2014. nov. 24. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Valamilyen fertőzés vagy gyulladás.
2014. nov. 24. 12:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Már vagy 3 éve ilyen,ha gyulladás lenne vagy fertőzés,akkor már régen el kellett volna múlnia szerintem.
2014. nov. 24. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, ha az immunrendszered nem tud vele mit kezdeni. Valami megtelepedett, a fülzsír kiváló táptalaj.
2014. nov. 24. 12:38
 4/4 A kérdező kommentje:
De mi lehet vajon?Azóta voltam már párszor fül orr gégésznél,eddig soha semmi rendkivülit nem tapasztalt,igaz más okokból voltam,de valahogy ezt soha nem említtem neki.Ha valami nem ok,akkor észre kellett volna vennie.
2014. nov. 24. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!