Szerintetek az nem túl beteges, ha 13 éves leszek két hét múlva,142-142 centi vagyok és 35 kiló?
Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben csak én vagyok ilyen alacsony, de igazából elvileg nincs semmi egészségügyi problémám. Talán ha nem is az fenti kérdésre válaszolva, de aki szintén ilyen alacsony az írhatna választ, hogy azért annyira ne érezzem magam olyan rosszul, hogy csak én vagyok ilyen pici:D2014. nov. 23. 19:31
1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést, 142-144 centi*
2014. nov. 23. 19:32
2/5 anonim válasza:
Én 17 vagyok 33 kilo es 156 cm:) és teljesen egeszseges vagyok, szerintem veled sincs semmi baj:)
3/5 anonim válasza:
Egeszseges vagy, csak ilyen genetikakat orokoltel, vagy lehet keson ero vagy:) Bato Petinek (nem tudom hogy ismered e) a baratnoje 150 cm kb. 16-17 evesen:D
4/5 anonim válasza:
Én is 13(L) éves vagyok és 145cm. Viszont 41kg szóval te csak örüjjjjél :/
5/5 anonim válasza:
Ilyenkor itt ülök a 146 centimmesl, 35 kilómmal, a tozenhat évemmel, arcomon azzal az óriási megrökönyödéssel, miszerint valaki már megint ok nélkül síránkozik, mert kicsinek tartja magát.
ha ez segített, légy boldog, ha nem, legyél zsoké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!