Miért fingok ilyen sokat?
1 hónapja több bélgáz távozik a keleténél belőlem (napi 20-30) és az zavaró hogy egy face üzenetett fingás nélkül nem tudtam most megírni de mégnagyobb gond hogy a suliba is rámjön és pont a nyilásnál szoktam visszatartani és nem mindig megy.. ilyenkor gyorsan elterelem mindenki figyelmét de nem tudom ezt meeddig tudom csinálni
Mostanság rendelni szoktam ételfutártól mert elköltöztem és suliba is járok 17f
És vannak ételek, amik alapból felfújnak pl. bab, káposztafélék, karfiol, stb.
Próbálj diétázni egy kicsit vagy egy hétvégén csinálj egy salaktalanító kúrát van rá gyógytea. A Rossmannban vagy a DM-ben is lehet kapni.
Egy kis béltisztítás és próbálj meg rendszeresen enni.
Ezekben a rendelt kajákban én nem nagyon bízom ki tudja, milyen műanyag dolgokkal vannak agyonfűszerezve.Tanulj meg alapszinten főzni hidd el jó móka. A youtube-n van egy rakás videó meg próbálkozhatsz főzős oldalakkal. És olcsóbban is kijössz így.
a kapkodó, gyors evés lesz az oka, lassíts
egyél lassan, ha sietsz sok levegő marad a falatban amit rágsz, próbálj ki egy lactiv kúrát is
és igyál sokat, napi 3 liter
hagyd el a tejet, tejterméket egy időre
Köszönöm nektek! Hasznos válaszok voltak!
Igen amugy behabzsolom mindig de erre nem is gondoltam volna h emiatt lehet, amugy azért mert ugye reggeltöl táncolok utána suliba 2 -re megyek és a kettő között tudok hazajönni enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!