Vastagbéltükrözés fáj?
Nem fognak altatni.
17/l
nekem először érzéstelenítővel csinálták, de semmit nem hatott végig üvöltöttem, hogy szedjék már ki belőlem felfújtak mint 1 lufit, és mivel gyulladt is volt közbe akkor rettenetesen fájt, balfék szar orvos csinálta.
Másodszor bódításba végezték akkor viszont nem is éreztem. Meg félig ilyen kábult állapotba voltam.
Én ma voltam előszőr vastagbéltükrözésen. Annyira paráztam tőle, hogy bekellet kísérni a vizsgálóba, mert menni nem bírtam már az idegtől.
kaptam bódító és fájdalomcsillapító injkeciót, de a vénám olyan vékonyak voltak hogy ötször kellet megszúrni 5 különböző helyen mire sikerült belémnyomni. megkaptam a dormicumot és a következő emlékem már a pihentető szobábam volt. halványan dereng hogy 1-2x láttam a monitoron a belsőmet, de semmi más emlék, nem hogy fájdalom...
ha belegondolok hogy paráztam tőle...
és ami a poén hogy a debreceni klinikán csinálták, sima TB re, 1 ft se kértek, a hashajtót is ők adták.
az mondjuk kicsit sós volt, de ne legyen az életben nagyobb gondolom.
Javaslom mindenkinek aki debreceni hogy Dr.Várvölgyi Csabához menjen, a II-es belklinika aljában rendel. Ugyan elvileg nem hozzá tartoztam volna én sem, de hozzá adtam be a beutalómat és ezzel el is volt rendezve a dolog. Emberséges, türelmes, és szakértő! És akik úgy gondolják hogy menniük kell, ne halasztgassák. Annyit nem ér ez a 15-20 perces vizsgálat.
Hajrá
26/F
Engem Dormicummal bódítottak, de nem nagyon éreztem a hatását, éber voltam. Nem volt túl kellemes egy két résznél a tükrözés, volt ahol fájt, de kibírható. Elvileg attól függ, van-e gyulladás a beleidben, mert ha van akkor annál a résznél fájdalmasabb lehet.
Ez az én tapasztalatom, valaki végigalussza.
De nem kell félni a vizsgálattól, egyáltalán nem olyan vészes, mint ahogy azt az ember elsőre gondolja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!