Meddig lehet enni vastagbéltükrözés előtt?
Figyelt kérdés
Hétfőn 11 kor lesz a vizsgálat, reggel még ettem picit, de azt is csak nagyon könnyűt. Nem elég előtte egy nap nem enni?2014. júl. 26. 12:23
1/3 anonim válasza:
Nem kaptál semmi tájékoztatót? Nem tudom pontosan, de meg van határozva, hogy x nappal előtte ezt meg ezt lehet enni, x nappal előtte meg ezt, aztán már semmit. Az is meg van határozva, hogy mit lehet inni.
Hashajtót kaptál? Az is meg van, hogy mikor kell bevenni, mennyit kell rá inni.
2/3 A kérdező kommentje:
Kaptam tájékoztatót,de nem egyértelmű. Fel van sorolva h 5 nappal előtte mit,3 nappal előtte mit és egy nappal előtte mit. De van még egy sor h béltisztítás alatt semmi szilárdat. Ebből arra gondolnék h szombaton, azaz ma még ehetnék?
2014. júl. 26. 13:10
3/3 anonim válasza:
Gondolom, ez a semmi szilárdat arra vonatkozik, hogy amelyik nap már beveszed a hashajtót, akkor nem szabad, csak folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!