Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A rengeteg sírástól lehet...

A rengeteg sírástól lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Péntek este történt egy nagyon rossz dolog velem ,ami úgy megviselt hogy azóta mindennap sírok feldagadt szemekkel ébredek és már öngyilkosságon is gondolkozok azóta.Nagyon nagyon fáj és most is csak a könnyeim folynak...Úgy érzem már nincs is miért élnem.És még csak 13 éves lány vagyok,nah és ilyenkor van az,hogy elgondolkodik az ember ,hogy mit akar ez a lány ilyen fiatalon...Szerintem nagyon is megvan rá az okom:( A nap mindenegyes órájában sírok..De ettől a rengeteg sírástól lehet valami bajom? Mondjuk ájulás vagy bármi? Mert a sok fejfájás már megvan ,de még valami? Gyomoridegem is van érzem,hogy minden feszültség belém gyűlt és nem tudok megnyugodni sehogy.

Kérlek segítsetek!

2014. nov. 16. 20:48
1 2
 1/16 anonim válasza:
sziaa Regi vagyok... 15 éves... mi a baj? hátha tudok segíteni
2014. nov. 16. 20:53
 2/16 anonim válasza:
amugy igen... lehet bajod tőle... elvileg kiszáradhatsz...
2014. nov. 16. 20:54
 3/16 anonim válasza:
velem is történtek már "jó kis dolgok" szóval írd csak nyugodtan
2014. nov. 16. 20:55
 4/16 anonim ***** válasza:
Arcüreggyulladást is kaphatsz, hallottam valakiről hogy a sok sírástól azt kapott. De mi a baj? Nem tudsz segítséget kérni valakitől?
2014. nov. 16. 20:56
 5/16 anonim válasza:
figyelj, ha segítséget szeretnél én itt vagyok... írj ide vagy írj e-mailt... chrono66@freemail.hu
2014. nov. 16. 20:59
 6/16 A kérdező kommentje:
Hat az tortent ,hogy... :'( túl szerelmes vagyok.. ez tudom,hogy gáz 13 évesen..az történt ,hogy anyumekkal elmentunk kikapcsolodni pentek este es eloszor tok jo kedvem volt meg minden ,de aztan elrontottak anyumek ,mert azt mondták,hogy csak jovore jarhatok zongora orakra..aztan kicsit kesobb anyunak felis tunt hogy rossz kedvem van es rakerdezett hogy tanszerelmes vagyok-e es en meg ravagtam ,hogy az is -.-es ott kezdodott a baj,mert nekem meg azt se engedik ,hogy ne hogy veletlenul szerelmes legyek..aztan mikor anyu kerezoskodott,hogy ki az..meg milyen vlem stb...egy csomo mindent nem mondtam el neki ,de anyu azt hiszi hogy az a fiu lehet az oka a rossz szokasaimnak...es aztan azt mondta ,hogy ha meghallja hpgy en beszelek azzal a gyerekkel,akkor ő maga fogjamegmondani hogy hagyjon engem beken nah es akkor kezdodott az egesz rossz velem..elmondtam a fiunak es ő is nagyon kiakadt...azt kerte hogy akkor ne beszeljunk,mert nem akarja hogy bajom legyen meg mert hogy felt engem:'(... Én megmondtamhogy nem akarom hogy igy legyen mert nagyon szeretem,de o is engem csak...tenyleg nem akar bajt :'( es masnap meg hallottam is mikor sirt es attol is kiakadtam..nem akarom elvesziteni legutobb konyorognom kellett hogy valaszoljon nekem..ma pl egyaltalan nem is beszeltunk es nagyon hianyzik.. o volt a legfontosabb nekem mert barataim sincsenek :'(
2014. nov. 16. 21:03
 7/16 anonim válasza:
jajj de butus vaagy...!!! velem is ugyanezek vannak szivem csak sokkal durvábban...!! mindenre van megoldás...!!!!!!!!!!
2014. nov. 16. 21:06
 8/16 anonim válasza:
először is... anyukáddal beszélgess sokat kettesben... beszélj sokat a fiúról...!! de csak óvatosan... sorold neki a jó tulajdonságait... meg hogy mennyire boldog lennél vele... stb stb... ha hajthatatlanok akkor egy dolgot tehetsz... titokba beszélsz a fiúval és titokba jártok... ha igazán szeret megérti és vár rád
2014. nov. 16. 21:07
 9/16 anonim válasza:
utolsó két válasz én voltam Regi
2014. nov. 16. 21:08
 10/16 A kérdező kommentje:
Hat nekem ennel jobban meg sose fajt semmi..nem akarom ot elfelejteni..es azt szeretnem ha minden ugy lenne mint azelott...de mar irni se merek neki mert mar tudom hogy ugyse valaszol:'( es nem birom abba hagyni..
2014. nov. 16. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!