Szerintetek is leukémiás vagyok?
Figyelt kérdés
Csomó van a nyakamban. Minden vizsgálatot elvégeztek rajtam, de nem tudják mitől. Megszúrni nem szúrták meg mert állítólag nem tudják, mert ahhoz kicsi. A fehérvérsejt számom durván magas lett, 54. Azt mondták, hogy kizárt, hogy rákos vagyok, de ezt nem hiszem el. Azóta a lábszárcsontjaim is szúrnak időnként. Most mit tegyek?2014. nov. 15. 19:06
11/19 anonim válasza:
Semmi baj, nyugodj meg, inkább akut gyulladásra utaló tüneteid vannak. Biztos hamar rendbe hoznak. Gyógyulást!
12/19 A kérdező kommentje:
Miért mennyi a fehérvérsejt száma egy leukémiásnak?
2014. nov. 15. 21:58
13/19 szamo77db válasza:
Figyelj, egy hónapja voltam laborban, a süllyedés 20-ig jó, annak alig csúsztál fölé. Ne hajszold bele magad egy ilyen szörnyű betegségbe, illetve annak tudatába! Ne élj azzal a tudattal, hogy leukémiás vagy, OK?
14/19 A kérdező kommentje:
Csak sok tünet megegyezik. :/
2014. nov. 25. 17:24
15/19 anonim válasza:
szia, csak szeretném megkérdezni, hogy mi lett veled? kiderült a baj?
16/19 A kérdező kommentje:
Nem derült ki, de még élek.
2017. júl. 18. 19:31
17/19 A kérdező kommentje:
A csomó ugyanúgy megvan.
2017. júl. 18. 19:54
19/19 A kérdező kommentje:
Nem. 😅
márc. 19. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!