Szerintetek is leukémiás vagyok?
Figyelt kérdés
Csomó van a nyakamban. Minden vizsgálatot elvégeztek rajtam, de nem tudják mitől. Megszúrni nem szúrták meg mert állítólag nem tudják, mert ahhoz kicsi. A fehérvérsejt számom durván magas lett, 54. Azt mondták, hogy kizárt, hogy rákos vagyok, de ezt nem hiszem el. Azóta a lábszárcsontjaim is szúrnak időnként. Most mit tegyek?2014. nov. 15. 19:06
1/19 anonim válasza:
Kizárt. Nem ezek a tünetei. A fehérvérsejtszám ilyen fokú növekedése azt jelzi, hogy gyulladás van a szervezetben. Mennyi a hemoglobinod és a vérsejtsüllyedés?
3/19 A kérdező kommentje:
Vérsüllyedés is sok, 23.
A hemoglobin 12.8.
2014. nov. 15. 19:17
4/19 A kérdező kommentje:
Pedig mindenhol ezt írja tüneteknek.
2014. nov. 15. 19:22
5/19 anonim válasza:
Nem vagy az. Én már csak tudom. A leukémia leggyakoribb tünetei a nagy fáradékonyság, vérzékenység ( ijesztő jel, ha az orrod többször is vérzik, mikor soha nem szokott). Lehet, hogy azért érzed már azokat, amiket érzel, mert annyit olvasgattál neten, hogy bebeszélted magadnak.
6/19 A kérdező kommentje:
Fáradt is vagyok mindig de az már régóta megvan, mióta a mitralis prolapsus szindrómám kezdődött, szerintem az attól van. A lábszúrást tuti, hogy nem képzelem be, a legváratlanabb időpontokban jelentkezik.
2014. nov. 15. 19:49
7/19 anonim válasza:
Hogy, ha ilyen erős a félelmed vagy inkább nem hiszed el, hogy nem lehetsz az akkor menj el az onkológiára. :)
8/19 anonim válasza:
A vérsejtsüllyedés leukémiánál a tied többszöröse. A hemoglobin pedig nagyon alacsony. Hidd el, 1000 %, hogy NEM vagy leukémiás. Én éveket töltöttem leukémiás és onkológiai betegekkel, de te nem vagy az. Mint már írtam, teljesen mások a tünetek.
9/19 anonim válasza:
Ja, és a hemoglobin nem 12,8, hanem 128. Ha 12,8 lenne, már rég nem élnél.
10/19 A kérdező kommentje:
Így volt írva a lapra, nem értek hozzá bocsi.
2014. nov. 15. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!