18 éves vagyok. Érettségire és nyelvvizsgára készülök. Fáradékony vagyok és nagyon izgulós. Vannak ezek az agyserkentő készítmények. Szeretnék valamit szedni hátha segítene. Ti próbáltatok már ilyesmit? Ha igen akkor melyiket?
"mert tényleg nem az" elolvastad????
Erre válaszolok, bár nem nekem írtad:
Kitűnőre érettségiztem, lenyomtam két nyelvvizsgát, ötös szakdolit, államvizsgát vagyis öt évet az egyetemen nappalin mellette negyedévtől heti 40 órában melóztam és soha nem szedtem semmi xart. Ha nem bírod anélkül megcsinálni, akkor nem vagy odavaló. Ennyi.
Szia "hosszúválaszos"!
Bocsi, nem rád gondoltam azzal a 2es-essel azt még a 2.ra írtam csak sokat gondolkodtam és amire kész lett láttam, h te is írtál. (nekem is érdekelt tantárgyam a közgé:P)
Nah úgy látom félreértések vannak!
Nem az érettségi nehézségével van bajom hanem azzal h stresszelek rajta h jól sikerüljön! Egy szóval nem mondtam h nehéz, csak egyszerűen szeretném ha jól sikerülne! De sztem ezzel mindenki így van.
Az izgulással kapcsolatba ne mondja nekem senki h nem izgul tudom h az egyetemen mennyit várnak el de addigra már túl leszek legalább 2 ilyen megpróbáltatáson és máshogy fogom felfogni!
Szia! Tudom, hogy nem nekem írtad! :)
Hova jársz közgáz suliba?
Teperj rá de nagyon a fogalmakra, és az igaz-hamisok miatt az elméletre. Minden féle számításban legyél otthon. Nekünk a tanárnő kiadta a foglmakat, amik előfordulnak az érettségin. Nem egy világvége. Ne felejts el: A MIKRO-MAKRO-BAN MINDEN APRÓSÁG SZÁMÍT! (hogy értsd, pl: kereslet nem= keresett mennyiség)
Látom, hogy okos lány vagy, és tanulsz, készülsz, valszeg mindig is komolyan vetted az iskolát. Nem kell Neked semmilyen serkentő. A stresszre gyógynövényes nyugtató inkább, én is azt szedtem (nem boltban kapható: Herbalife). Neked totál semmi szükséged agyturbózó vacakokra. Hidd el.
Köszönöm, nagyon aranyos vagy!
Én az üzletit választottam inkább:) azt nagyon szeretem. Békéscsabára járok, utána Pénzügy számvitel.... ha minden igaz.
Jó választás! Én is szerettem nagyon! Ha 100%osan tudod a könyvelést, nem lesz baj azzal Neked! Simán jó üzletiből az érettségi!
Ha meg pénzügy-szv-re mész, tényleg ott vár Rád a neheze (nem ilyesztgetni akarlak, nyugi), úgyhogy hagyd csak azokat a vackokat, mert "rászoksz" és egyetemen meg már azon fogsz élni.
Amúgy meg tudod mi jutott eszembe? Amikor nagyon felgyűlt bennem a feszültség bőgtem. De nagyon. Jól kisírtam, kiordítottam magam, anyám meg csak bólogatott (tudta, hogy ennél jobbat nem tehet), és totál jól lettem tőle! Ha sírhatnékod van, ne fogd vissza Magad!
Imádom a könyvelést:D :P attól nem is félek annyira.
A sírással nem lesz bajom, mert nagyon érzékeny típus vagyok :D
Köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!