Elvesztettem az eszméletemet, miért?
Figyelt kérdés
Taposó géppel,10 percig tornáztam és kijöttem a konyhába vízért,kiöntöttem a poharamba éreztem hogy szédülök. Leültem a földre és onnantól már kész voltam. De ez már a második,először úgy "ébresztettek" hogy ütögették az arcomat gyengén,meg vízzel locsolgattak,most meg magamtól felkeltem és hangokat is hallottam,viszont nem tudtam hogy hol vagyok. Az orvos azt mondta hogy pszichés problémáim vannak,meg hogy nem kapok elég szeretetet itthon és azért esek össze. Most normális az ilyen?2014. nov. 12. 14:28
1/1 anonim válasza:
És hogy érzed, tényleg nem kapsz elég szeretet otthon?
Amúgy a vérnyomás simán előidézhet szédülést, eszméletvesztést.
Nekem a halálom a meleg és a hideg keveréke.
Pl.:A buszon utazva, légkondis gép. Alul a fűtés, felül a légkondi. Ettől mindig rám jön minden rosszul lét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!