Ha abbahagyom a fogamzásgátló szedését, akkor minden ugyanolyan lessz mind azelött?
Figyelt kérdés
Már a második doboz végénél tartok de kiderült,hogy erős vitaminhiányban szenvedek és hogy a fogamzásgátló is reasegit erre. Nem amiatt szedem,mert nem akarok teherbe esni csak erős görcseim voltak azelött.Attól félek hogy ha abbahagyom akkor megint ugyanolyan rosszul leszek mind mielőtt el kezdtem volna szedni.. 21/L2014. nov. 11. 16:56
1/4 anonim válasza:
A fogamzásgátló azért "enyhíti a görcsöket" mert az nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés. Így ha abbahagyod, ugyanúgy fájni fog.
2/4 anonim válasza:
a fogamzásgátló csak elfedi a tüneteket. inkább vizsgáltasd ki magad, mint hogy fölöslegesen hormonokkal terheld a szervezetedet. hidd el, nem jó az neked.
3/4 anonim válasza:
ja, ha az orvos olyan hülye és felelőtlen, hogy fogamzásgátlót írjon fel erre, akkor természetesen másik orvoshoz kell menni, ezt elfelejtettem mondani.
4/4 anonim válasza:
Az is elofordulhat, hogy honapokat fog kesni a menstruaciod miutan abbahagyod. A hormonhaztartas felborul es eleg nehezen all vissza a regi kerekvagasba. En mikor abbahagytam a fogamzasgatlot emlekszem hogy 3 honapon keresztul vartam hogy vegre megjojjon. Nem egy kellemes erzes. A gorcsok is biztos visszafognak terni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!