Sürgős! Az epe középtájon, de inkább balra van? Fáj és görcsöl. Zsírosat és fűszereset ettem pár órája. Mit csináljak? Viszont ennem kellene újból, de mit lehet most? Banánturmix belefér? Vagy maradjak a főtt/tört krumplinál magában?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a tanácsokat!2010. jan. 27. 20:43
11/14 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ez vagy gyomorszáj, vagy gyomor, vagy hasnyálmirigy probléma? :S
Lázam... háát.. alapból 35,2-35,5 a normál testhőmérsékletem, 38-at már nagyon megérezném. Most 36,3.
2010. jan. 27. 21:02
12/14 anonim válasza:
A hasnyálmirigy nem nagyon van a bal oldalon. Azért, mert a jobb oldalon van, a patkóbél kanyarulatába illesztve.
Ugyanakkor igaz, hogy a fájdalom kisugározhat, és nem mindig érzékeljük csak a keletkezési helyén.
Érdemes orvoshoz menni, ha tartósan fennáll a probléma, mert lehet valami egyszerű, ami egy Bilagittól elmúlik, de lehet komolyabb probléma jele is, és ezt csak az orvos mondja meg.
13/14 anonim válasza:
A hasnyálmirigy a patkóbéltől(jobb oldal) egészen a lépig (bal oldal) keresztben, vízszintesen helyezkedik el.
Tehát még akár a léped is szóba jöhet, mert az van a bal szélen.
14/14 anonim válasza:
20.55-ös vagyok.Bocsánat nem pontosan írtam,a hasnyálmirigy a gyomor mögött a hátsó hasfalon helyezkedik el de mivel 15cm körül van és keresztben ezért írtam a bal oldalt.Én ezekkel a tünetekkel kerültem kórházba és nem tudták megállapítani 100%-an hogy mi a bajom.Diagnózisok amikre gondoltak,gyomornyálkahártya gyulladás,kismedencei gyulladás,hashártyagyulladás.Meg még volt egy pár de már nem emlékszem.Lóadagban kaptam az antibiotikmokat,kb.2hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!