Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sürgős! Az epe középtájon, de...

Sürgős! Az epe középtájon, de inkább balra van? Fáj és görcsöl. Zsírosat és fűszereset ettem pár órája. Mit csináljak? Viszont ennem kellene újból, de mit lehet most? Banánturmix belefér? Vagy maradjak a főtt/tört krumplinál magában?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a tanácsokat!
2010. jan. 27. 20:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tehát akkor ez vagy gyomorszáj, vagy gyomor, vagy hasnyálmirigy probléma? :S

Lázam... háát.. alapból 35,2-35,5 a normál testhőmérsékletem, 38-at már nagyon megérezném. Most 36,3.

2010. jan. 27. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:

A hasnyálmirigy nem nagyon van a bal oldalon. Azért, mert a jobb oldalon van, a patkóbél kanyarulatába illesztve.

Ugyanakkor igaz, hogy a fájdalom kisugározhat, és nem mindig érzékeljük csak a keletkezési helyén.

Érdemes orvoshoz menni, ha tartósan fennáll a probléma, mert lehet valami egyszerű, ami egy Bilagittól elmúlik, de lehet komolyabb probléma jele is, és ezt csak az orvos mondja meg.

2010. jan. 27. 22:57
 13/14 anonim válasza:

A hasnyálmirigy a patkóbéltől(jobb oldal) egészen a lépig (bal oldal) keresztben, vízszintesen helyezkedik el.

Tehát még akár a léped is szóba jöhet, mert az van a bal szélen.

2010. jan. 28. 02:29
 14/14 anonim ***** válasza:
20.55-ös vagyok.Bocsánat nem pontosan írtam,a hasnyálmirigy a gyomor mögött a hátsó hasfalon helyezkedik el de mivel 15cm körül van és keresztben ezért írtam a bal oldalt.Én ezekkel a tünetekkel kerültem kórházba és nem tudták megállapítani 100%-an hogy mi a bajom.Diagnózisok amikre gondoltak,gyomornyálkahártya gyulladás,kismedencei gyulladás,hashártyagyulladás.Meg még volt egy pár de már nem emlékszem.Lóadagban kaptam az antibiotikmokat,kb.2hétig.
2010. jan. 28. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!