Tört már el valamelyik csontod?
az orrom eltört + el is mozdult.
meg egyszer a fejem is betört.
Focizás közben rosszul csúsztam be, eltört a combcsontom 14 évesen. Megműtötték, majd öt hétig gipszbe tették a lábam derékig. Újra kellett tanulnom járni.
Egyszer meg a lábközépcsontom tört el, konditeremben, egy hülye csoporttársam ráejtett egy súlyzót. Ezt szerencsére csak gipszelték, de elég kellemetlen volt az is. Ez egyébként sokkal jobban fájt, mint a combtörés :D
Sajnos igen!
2012. Szeptember 19-én focizás közben a sípcsontom.
Nagyon fájdalmas volt.
Szerencsére azonban a vártnál gyorsabban gyógyul köszönhetően annak, hogy fiatal vagyok.
2 hónap helyet szerencsére "csak" egy hónapig (okt. 16.) volt a lábamon fekvőgipsz, azóta járógipszben vagyok.
A következő kontrollon (okt. 30.) derül ki, hogy mikor veszik le a lábamról a járógipszet illetve mikor mehetek először iskolába.
13/F
Sajnos igen!
2012. október 13-án motorbaleset következtében.
Jobb (kül)bokám valamint a bal (bel- és kül)bokám valamint a bal sípcsontom egy helyen spirálisan tört el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!