Proteint tartalmazó csoki okozhat ilyen tüneteket?
Igazából nem tudtam hová tegyem ezt a kérdést, mert a proteinről a fogyókúráknál és sportoknál is olvastam, rám viszont egyik sem igaz. Egy fitneszteremben dolgozom és néha megeszek egy protein csokit, de csak azért mert finom.:)
Múlt héten és ezen a héten viszont kettőt is megettem, nem szólt senki, hogy nem kéne. Idén most ettem először és többet nem is fogok mostanában, mert kicsit unom az ízét, viszont valami nem hagy nyugodni. Két hete késik, mindent felfalok, ami az utamba kerül, alig bírok ébren maradni, stb. stb... A teszt negatív lett, de hát az csak egy volt. Van egy nagyon minimális esélye, hogy terhes vagyok, de tényleg nagyon kevés és ma eszembe jutott, hogy esetleg ettől a csokitól vagyok ilyen vacakul...:S
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, nem értek a proteinekhez.:)
én naponta 250 gramm fehérjét eszek egy protein csoki az kb 20 gramm..miről beszélünk?csattank az erőtől.
a protein az táplálék,attól SEMMI bajod nem lehet,más áll a háttérbe
Hát én az ien proteinos csokiból 1 falatot tudtam megenni, többet nem, bleeeeeeee,nagyon rossz.
Szóval akár attól is lehetnél rosszul, de ha már 2hete késik akkor itt az ideje tesztet csinálnod, mert a protein menzesz késést viszont nem okoz.
24/l
Ez vanília meg banán ízű.:)
Csináltam, mint írtam, de ha a héten se lesz semmi, akkor kénytelen leszek még egyet...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!