Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Antisudorica segíthet?

Antisudorica segíthet?

Figyelt kérdés

Menstruációm előtt 1-2 nappal rettenetesen izzadok, főleg ha indulok valahova. E mellé ideges is vagyok, nem tudom melyikkel kellene kezdenem valamit.Antisudorica megszüntetné az izzadást?Az egész testemre kellene a fejemtől a talpamig?

Valaki hasonlóban?Én már unom, teljesen kíkészít.

valaki azt mondja ez az izzadás nem betegít meg, de ha kimegyek, csak megfázhatok nem?

2010. jan. 26. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

én is rettenetesen izzadtam főleg a hónaljam és a tenyerem és én is vettem és nekem teljesen elmúlt. ma már semmi sem tabu még(top, póló ezeket hanyagolnom kellett) még a nehezebb napok elött se, mert akkor még jobabn izzatdm én is mint te. de nyugodtan vedd meg teljesen fürdés után kend be magad de ne borotválás után mert nagyon csíp akkor. 300-400 ft körül van de megéri!! amúgy nem fázol meg ideges vagy és a tested próbál hűteni

2010. jan. 26. 16:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi.vettem:))

remélem beválik, mert unom az izzadást:)

2010. jan. 27. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!