Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez és mit lehet...

Mi lehet ez és mit lehet tenni ellene? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Napok óta egy kis fehér hólyag szerűség (vagy valami hasonló.. annyira nem mondanám hólyagnak, mert lapos és olyan, mintha tényleg kiharaptam volna belőle egy pici darabot) van a számban, az ajkam alatt.. Először azt hittem, csak rá haraptam, de az már rég elmúlt volna.. Evés közben nagyon fáj.. Mit lehet tenni ellene? Ha többször is fertőtlenítem, segíthet? (pl gingisol, kamilla tea)

2014. okt. 31. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Patikában recept nélkül lehet kapni rá ilyen ecsetelőt. Bocs a nevét nem tudom.
2014. okt. 31. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyik ismerosomnek volt olyanja es sebesz kivagta, mondta hogy mi az de mar nemtom mert az mar 2 eve volt mar az ha nem 3
2014. okt. 31. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:

afta lehet,ez sokszor és sokaknál előfordul,ha elmondod a patikába hogy hólyag van a szádba akkor adnak rá ecsetelőt és azzal kell kenegetni.

Ez fog múlni.De van hogy 2-2,5 hét is kell hogy helyre jöjjön.Nálam gyakori és van hogy nem is kérek rá már ecsetelőt,mert magától is helyre jön.

2014. okt. 31. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Afta lesz! Az ecsetelők neve: Clycosept ( nagyon sàrga, mindent megfog a színe ) és Phlogosol de vehetsz Chlorhexidin-t is az is nagyon jó! Jobbulàst :-)
2014. okt. 31. 18:14
 5/6 A kérdező kommentje:
És ez fertőző? Úgy értem, hogy pl ha más iszik után vagy csók vagy puszi stb.
2014. okt. 31. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Sajnos ez fertőző :-( Nekem mindig akkor jön elő, amikor màs után eszem, iszom és nem kellően volt elmosva a pohár vagy evőeszköz. Nem tudom hallottad-e de ezt nevezik "szájfájásnak" is. Próbálom én is kerülni, hogy ne kelljen innom más után :-( Valakinek erős az immunrendszere és nem jön ki soha, nem kapja el, valakinek meg állandóan kijön. Ecsetelgesd, akkor elmúlik hamar. Kitartást, jobbulást :-)
2014. nov. 1. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!