Nagyon eros hasgorcsok. Elmenjek ezzel orvoshoz vagy ne? SOS
Figyelt kérdés
Ma reggel valami iszonyatos hasfajasra riadtam fel hajnalban.Eddig sosem tapasztaltam ilyet.Gorcs szeru de megis szurkalo fajdalmat ereztem a hasam aljaban..
.Probaltam elmenni "nagywc"-re hatha az a gond de nem kellett es ugy csak megjobban fajt,gorcsolt. Masfel hete loop konizacios nogyogyaszati mutetem volt es azota folyamatosan ugyerzem felvagyok puffadva es mintha a hasam is kemenyebb lenne a szokasosnal..
Orvoshoz nem szivesen mennek, mert egyeb mas miatt rengeteget jarkalok es mar kinosnak erzem elmenni.
Mit Csinaljak??
2014. okt. 28. 06:43
1/3 anonim válasza:
Mindenképp menj el! Anyukámnak a méhét vették ki pár éve, és miután haza engedték, pár nap múlva úgy elkezdett vérezni, hogy majdnem meghalt. Felszakadtak a belső varratok. Az ilyen nem játék, elhiszem, hogy nem szeretsz orvoshoz menni, de inkább menj be feleslegesen, minthogy baj legyen belőle. 27N
3/3 anonim válasza:
Mindenképp menj vissza. Azért van az orvos, hogy gyógyítson. Ne érezd kínosnak, hogy el kell menned hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!