Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon eros hasgorcsok....

Nagyon eros hasgorcsok. Elmenjek ezzel orvoshoz vagy ne? SOS

Figyelt kérdés

Ma reggel valami iszonyatos hasfajasra riadtam fel hajnalban.Eddig sosem tapasztaltam ilyet.Gorcs szeru de megis szurkalo fajdalmat ereztem a hasam aljaban..

.Probaltam elmenni "nagywc"-re hatha az a gond de nem kellett es ugy csak megjobban fajt,gorcsolt. Masfel hete loop konizacios nogyogyaszati mutetem volt es azota folyamatosan ugyerzem felvagyok puffadva es mintha a hasam is kemenyebb lenne a szokasosnal..

Orvoshoz nem szivesen mennek, mert egyeb mas miatt rengeteget jarkalok es mar kinosnak erzem elmenni.

Mit Csinaljak??

2014. okt. 28. 06:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el! Anyukámnak a méhét vették ki pár éve, és miután haza engedték, pár nap múlva úgy elkezdett vérezni, hogy majdnem meghalt. Felszakadtak a belső varratok. Az ilyen nem játék, elhiszem, hogy nem szeretsz orvoshoz menni, de inkább menj be feleslegesen, minthogy baj legyen belőle. 27N
2014. okt. 28. 06:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvoshoz.
2014. okt. 28. 07:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj vissza. Azért van az orvos, hogy gyógyítson. Ne érezd kínosnak, hogy el kell menned hozzá.
2014. okt. 28. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!