Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lépcsőzéssel le tudom adni a...

Lépcsőzéssel le tudom adni a felesleget?

Figyelt kérdés

A combjaimmal nagyon nem vagyok kibékülve. Lépcsőzéssel szeretném le adni onnan a felesleget, de nem tudom, hogy hasznos megoldás-e lenne.

Hetente 5 alkalommal szeretnék a lépcsőház legtetejére föl gyalogolni, ami 15 szintet jelent. Ezt naponta 3x tenném meg. Jó megoldás? Ha igen, hogy tehetném hatékonyabbá? Elég ha sétálok, vagy fussak? Haggyak ki minden 2. lépcsőfokot, vagy inkább ne?

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. okt. 26. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. Legfeljebb feneket formál. Meg vádlit.
2014. okt. 26. 15:48
 2/3 anonim válasza:
azzal hogy felsétálsz semmit nem érsz el ha futsz az már jobb futás közben hagyd ki minden második vagy harmadik lépcsőfokot és ne napi háromszor hanem többször és olyat is csinálj hogy guggolásból ugrasz a következő lépcsőfokra
2014. okt. 27. 12:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:))
2014. okt. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!