Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány éves kortól lehet mellet...

Hány éves kortól lehet mellet kisebbíteni? Mik a feltételek?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és 85/B-s melltartó kell nekem. Lehet van aki szerinte előny a nagy mell, de mivel nekem az életem a tánc nagyon zavaró tud lenni. És a többi barátnőmnek vagy 75-80 as kell, sőt van akinek nem is kell. Le lehet esetleg kisebbíteni valahogy ami NEM okoz olyan túlzott károsodást? Mert szerintem ez már nagy mell. Ki mit gondol? Pozitív esetleg negatív válaszokat várok.

2014. okt. 26. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy melleim vannak mióta el kezdtem serdülni,nekem 90/C lett a vége,amíg a normál súlyomnál voltam,addig maradt is ez a méret.Engem semmiben sem zavart ez a méret,igaz én nem táncoltam,hanem küzdősportot űztem.A kissebítés nem okoz akkora gondot,hiszen nem tesznek be implantátumot,viszont amíg fejlődik a szervezeted,nem fogják elvégezni a műtétet.Ami kb 18 éves korodra tehető,és nem két fillérbe kerül.
2014. okt. 26. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nekik 75-80-as kell nem azt jelenti, hogy kisebb a mellük, hanem, hogy keskenyebbek. A B jelenti a kosárméretet, ami nem is számít nagynak. Várj ezzel még pár évet, lehet megnő akár D-sre is a méreted, akkor problémázz rajta.
2014. okt. 26. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Még nem lehet ilyen korban, csak ha már felnőtt vagy, és megállt a növekedés. Addig sajnos várnod kell, még igencsak fejlődésben vagy.

A táncban miért zavar?

2014. okt. 26. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:

A 85/B egyáltalán nem nagy, egy átlagos méret. A B a kosármret. a 85 annyit jelent, hogy mekkora a hátad..

Mellkissebítést lehet TB-re 18 éves kor felett, de csak extrém nagyot. Egy ekkora mérettel sehogy.

2014. okt. 26. 11:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm,a válaszokat.

A 3.válaszolónak:Azért zavar igazából mert Ritmikus Gimnasztikázok

2014. okt. 26. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak zavar, hogy neked ekkora van 12 éves korodra. De nyugi, majd utol érnek a többiek. Nekem is ekkora van, és sportolok. Kell egy jó sportmelltartó, ami tart és ennyi :)
2014. okt. 26. 13:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Oké.Köszönöm mindenkinek.

Szóval akkor ez meg nem az a "gigantikus"fajta ugye?:D

Lehetséges hogy ekkora marad?

2014. okt. 26. 17:45
 8/8 anonim ***** válasza:
A B-s kosárméret teljesen átlag mellméret.
2014. okt. 26. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!