Koffein túladagolás? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem igazán szoktam kávézni, ha mégis akkor is csak tejeskávét. Ma viszont sokáig kellene fent maradnom és ittam 4 adagnyi fekete kávét tejjel. Anyumék mikor meglátták, hogy mennyi hiányzik agybajt kaptak és elkezdtek diagnosztizálni. Felolvasták a tüneteit a koffein túladagolásnak, akkor még semmi bajom nem volt. Most 2 órával később minden játszik. Megy a hasam (fekete széklet, pisilek egyfolytában, remegek, be vagyok pörögve, a lélegzetvételem nem vészes. Szóval sanszos, hogy az van, de a lényeg, hogy mit csináljak, ittam már tejet, vizet, ettem banánt, de semmi. 18/L2014. okt. 23. 19:09
1/6 anonim válasza:
:))
majd el múlik
én mam át 5 öt ittam majd el alszok
2/6 anonim válasza:
Nekem a friss levegő meg a séta szokott segíteni (de hasmenés mellett nem biztos, hogy ajánlatos)
Ne aggódj, az éjszakát végig fogod szenvedni (nagyon fáradt leszel, de mégsem bírsz majd elaludni), de holnapra már elmúlik.
3/6 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy elmegyek sétálni... Lehet el is megyek, majd max leguggolok valami bokorban :D
viszont kicsit álmos vagyok, alapból a koffein nem nagyon hat rám, tehát energiaitaltól csak elálmosodom meg eddig a kávétól is... na mindegy legalább fent leszek éjszaka :D holnap valami hatása? pl. olyan, mint a másnaposság ?
2014. okt. 23. 19:19
4/6 anonim válasza:
Csak fáradt leszel az éjszakai nem alvástól, de semmi több. :)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :))
2014. okt. 23. 19:34
6/6 A kérdező kommentje:
túl éltem az éjszakát, aludni is tudtam 6 órát, de semmi bajom nincs most, csak remegek, de nagyon, meg kicsit szorongok. Ez a tegnapi túladagolástól van vagy esetleg ez már nem és teljesen más? És ha igen, mit egyek igyak vagy csináljak? :(
2014. okt. 24. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!