Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Koffein túladagolás? Mit...

Koffein túladagolás? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem igazán szoktam kávézni, ha mégis akkor is csak tejeskávét. Ma viszont sokáig kellene fent maradnom és ittam 4 adagnyi fekete kávét tejjel. Anyumék mikor meglátták, hogy mennyi hiányzik agybajt kaptak és elkezdtek diagnosztizálni. Felolvasták a tüneteit a koffein túladagolásnak, akkor még semmi bajom nem volt. Most 2 órával később minden játszik. Megy a hasam (fekete széklet, pisilek egyfolytában, remegek, be vagyok pörögve, a lélegzetvételem nem vészes. Szóval sanszos, hogy az van, de a lényeg, hogy mit csináljak, ittam már tejet, vizet, ettem banánt, de semmi. 18/L

2014. okt. 23. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:

:))

majd el múlik

én mam át 5 öt ittam majd el alszok

2014. okt. 23. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem a friss levegő meg a séta szokott segíteni (de hasmenés mellett nem biztos, hogy ajánlatos)

Ne aggódj, az éjszakát végig fogod szenvedni (nagyon fáradt leszel, de mégsem bírsz majd elaludni), de holnapra már elmúlik.

2014. okt. 23. 19:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Én is arra gondoltam, hogy elmegyek sétálni... Lehet el is megyek, majd max leguggolok valami bokorban :D

viszont kicsit álmos vagyok, alapból a koffein nem nagyon hat rám, tehát energiaitaltól csak elálmosodom meg eddig a kávétól is... na mindegy legalább fent leszek éjszaka :D holnap valami hatása? pl. olyan, mint a másnaposság ?

2014. okt. 23. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak fáradt leszel az éjszakai nem alvástól, de semmi több. :)
2014. okt. 23. 19:31
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :))
2014. okt. 23. 19:34
 6/6 A kérdező kommentje:
túl éltem az éjszakát, aludni is tudtam 6 órát, de semmi bajom nincs most, csak remegek, de nagyon, meg kicsit szorongok. Ez a tegnapi túladagolástól van vagy esetleg ez már nem és teljesen más? És ha igen, mit egyek igyak vagy csináljak? :(
2014. okt. 24. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!