Hirtelen hízás? 1 hónap alatt kb.10 kg?
szóval, karácsonykor 56 kg voltam. január végére meg 65 kg lettem. a fenekemen, vádlimon, combomon rengeteg stria lett, ebből is látszik, hogy hirtelen jött fel rám ez a sok plusz kg,, nem bírta a bőröm a hirtelen hízást.
eleinte arra gondoltam, hogy azért van, mert nem sportoltam soha, nem figyeltem a kajálásra sem, lazultam itthon egész nap. így voltam évekig 50-56 kg. aztán novemberben lett munkahelyem, korán kelés, kellett az energia, éhesebb voltam, többet kezdtem enni. bár az ülő munka ellenére azért sokat kellett szaladgálnom is ide-oda. szerintem a kajálásom fedezte azt az energiamennyiséget, ami kellett a mindennapi munkához, mégis ennek tudtam be a hízást. lehet, hogy így is van, bár akkor is furcsálltam, hogy miért ilyen hirtelen jött fel rám minden plusz kg. de most olvastam, hogy hormonális gondok, pajzsmirigy alulműködés is okozhat hirtelen hízást. nyilván hízik az ember ha többet eszik és nem sportol, de engem csak a rövid idő aggaszt, egy hónap alatt majdnem 10 kg azért elég sok. lehet, történt valami más, hormonális gond is? lehet, hogy azért érdemes lenne kivizsgáltatnom magamat, vagy az orvos körberöhögne, hogy azzal zargatom, hogy dagadt lettem? : D
25L (170cm)
hát, régen én is olyan voltam.
semmi különöset nem ettem, csak azt, amit az átlagos. hús, krumpli, rizs, tészta, édességek, péksüti... de te ne hízz egy hónap alatt 10 kg-ot. : D szerintem próbálj inkább izmot építeni, mint zsírt felszedni. járj kondiba és egyél sok fehérjét. fiú vagy lány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!