valahogy úgykéne hogy nem "nyaldosom a fákat csernobilban" , nem eszek 2 hónapos kaját és nem súlyos betegség kell. help pls! csakegykis iskolaundor remélem meglehet érteni.. :D
Ha a dokinak azt mondod hasmenésed van, úgysem fogja leellenőrizni... :)
Én is csináltam anno ilyet egyszer, kaptam 3 nap igazolást a gimiből.
Csak arra ügyelj, hogy a dokinál mutass elesett ábrázatot, mintha valóban gyötrődtél volna az elmúlt napban ( gyenge hangszín, lassú mozdulatok, de azért ne játszd túl és az orvos sem hülye teljesen :P ).
2010. jan. 24. 22:05
12/24 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ha ilyen beszari ember vagy, hogy suliba sem mersz elmenni, akkor magadra vess! Tanulni kellene, nem pedig itt Internetezni.
2010. jan. 24. 22:06
13/24 anonim válasza:
Utolsónak teljesen igazat adok!!!
2010. jan. 24. 22:08
14/24 anonim válasza:
Szívesen átadom. Két napja úgy köhögök, hogy már mindenem fáj, szédülök és hányok, pedig én szívesen mennék dolgozni, de így esélytelen holnap.
Sokan irigykednek rád hidd el!Főleg azok akik ilyenkor a kórházban fexenek és minden vágyuk,hogy bárcsak iskolába mehetnének!!
Most volt téli szünet és nemsokára lesz a tavaszi is.
Hétvégéid szabadok,esetleg 1-2 napot igazolhat anyukád is ha tudsz vele iratni egy igazolást!!
Ne akarj beteg lenni!Örülj inkább az egészségednek!
2010. jan. 24. 22:09
16/24 anonim válasza:
A sót nem ajánlom mert ha túl sokat eszel jól meghalsz tőle. A kréták amiket gyártanak azokból már ki van vonva az az anyag amitől sárgaságot lehetett kapni, tehát az is kilőve.
2010. jan. 24. 22:11
17/24 anonim válasza:
hasmenés az jó?
akkor igyál egy bögre jó meleg kacsazsírt.
:)
2010. jan. 24. 22:13
18/24 anonim válasza:
Törd el a karod! Vagy a lábad! Garantáltan ágyhoz leszel kötve. :D
2010. jan. 24. 22:21
19/24 anonim válasza:
Műttesd ki az agyadból a zoknit...
2010. jan. 24. 22:27
20/24 anonim válasza:
Ha a körzetinek megmondod,hogy nagyfokú iskolaundorod van, elképzelhető,hogy kiír pár napra. Kérdés,hogy ettől megszűnik-e a viszolygásod az iskolától, vagy neadjisten rákapsz a lógásra. Utóbbi elég nagy zűr, mert megnyitja a linkség felé vezető kaput.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!