Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne fájjon?

Mit tehetnék, hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés

A vendéglátásban dolgozom (szakácsként), és nemrég elkezdtem dolgozni egy étteremben, ahol sokat és elég sokáig kell dolgozni. Van úgy hogy 10-12 órát is egy nap.

A problémám az, hogy van egy papucsom ami kényelmetlen, de nem tudok egyelőre újat venni (anyagi gondjaim vannak) Következő fizetés alkalmával szeretnék majd. Amúgy szakács papucsként vettem, de mégsem vált be igazán. (jó ideje megvan már)

Szóval a papucs benyomja a lábam elejét, konkrétan az újjaimat és így nagyon fáj a csontom a talpamon (lábfej) a nagy lábújjamnál. Alig bírok ráállni, be is van dagadva és ha ráállok nagyon fáj a csontnál. Bicegek. Mit tudnék tenni addig, amíg nem veszek új papucsot? Köszönöm a válaszokt előre is.

23/L

2014. okt. 17. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Esetleg addig egy kényelmes zárt cipő? Az megoldás lehet. Ha papucsot veszel, csak jó minőségűt, pl. a gelaktív Scholl-t, vagy Berkemann-t, és csak könnyű, puha bőrből. Az olcsó műbőr kínai papucsokat felejtsd el!
2014. okt. 17. 11:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, most nem fogok spórolni a lábbelin amikor veszem. Bár hozzáteszem, ez sem olcsó kínai volt, speciális boltban vettem (munkaruházati). Egyébként ott elég csúszós a kő (nagy étterem) szóval olyat kell majd vennem, amivel nem lesz ilyen gond. Köszönöm amúgy a válaszod.
2014. okt. 17. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
jajj :( a boltban mikor felpróbáltad nem nyomott? nem tudod visszavinni?
2014. okt. 17. 11:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha megvárod, amíg megfelelőt tudsz venni, addigra úgy tönkreteszed a lábad, hogy a kényelmesben is minden bajod lesz.

[link]

2014. okt. 17. 11:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem volt ilyen gond :/ Különben el se hoztam volna, az eladó mondta, hogy ez jó lesz, illetve a próbánál nem is éreztem ilyet. Egyébként nem tudom visszavinni (egyrészt mert elköltöztem már, illetve le is járt a jótállása szerintem - mert nem mostanában vettem.)
2014. okt. 17. 11:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Van egy fehér sportcipőm, valószínű befogom azt addig. Az legalább kényelmes.
2014. okt. 17. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Fogd be azt, csak kényelmest vegyél fel, amiben ennyire fáj a lábad, azt ne hordd tovább, mert végül a kényelmesben is fájni fog a lábad.
2014. okt. 17. 14:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat/tanácsokat. :)
2014. okt. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!