Mit tehetnek hogy ne fajjon ennyire a fulem?
Figyelt kérdés
par napja nagyon faj a fulem annyira hogy szinte az is faj ha hosszaerek.de nem igy belulrol ahogy egyebkent szokott..es mikor megtapogattam egy kis dudrt ereztem ott belul, olyan mintha egy pattanas lenne...nem merek hozzaerni, az is faj ha rafekszem.Mikor mulik el, vagy van valami otletetek mit tehetnek vele?koszi :)2011. júl. 17. 18:55
1/1 anonim válasza:
Hát ha tényleg pattanás, akkor szerintem jobban jársz, hogyha nekifekszel is kinyomod, hogy ne érezd tovább hogy ott egy ponton fáj. Viszont ha nem ez a gond, talán próbáld meg, hogy egy kis kendőbe melegített sót teszel, és hozzányomod a füledhez egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!