Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak a háziorvosnál,...

Mit csináljak a háziorvosnál, hogy kiírjon egy hétre?

Figyelt kérdés
Nem tanulunk semmi értelmeset a suliban, most több tanár is beteg ezért a maradék órán is csak szabad foglalkozás van. A dolgozataim 5-ösök (egy négyesem van eddig). Viszont így is be kell járnom, ami két órát elvesz a napomból. Gondoltam egy kis pihi beleférne. Szülő csak 6 napot igazolhat, azt nem szeretném elhasználni. Mit csináljak?

2014. okt. 14. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Mit csinálj? Mondjuk menj be és kezd el táncolni, vagy énekelni és ne hagyd abba ha rádszól, majd nézz bambán rá, biztos beutal az idegorvoshoz és kapsz egy pár nap pihenőt. :-)

Amúgy hamarosan jön az őszi szünet, majd akkor pihizel, azon a két lyukas órán meg foglald el magad valamivel, pl, vigyél be egy jó könyvet és olvass.

2014. okt. 14. 16:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Az nem is olyan rossz ötlet, bár arra nem 1 hetet kapnék. :)

Nem maradnék le semmiből. Nyelvi éven vagyok, de borzasztó lassan haladunk így is (pedig nem tanultam előtte németet).

2014. okt. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!