Mi történik ha egy 12 éves gyerek frontint vesz be? Súlyosabb lesz a hatása mintha egy felnőtt szedné be?
Azért ezt az egyet még olvasd el mielőtt még pár ember életét tönkre teszed.
Agykárosodás a Benzodiazepinektől: Az Aggasztó Tények, Kockázatok és a Gyengébb Nyugtatók Története
Nem vagyok hajlandó elolvasni, amíg nem angolnyelvű rendesen meghivatkozott TUDOMÁNYOS CIKK normális orvosi, vagy természettudományos impaktfaktoros folyóiratból!
Tehát ilyesmire gondolok:
Férfi vagyok, de részemről a vita lezárva. Idiótákkal nem vitatkozom. Megadtam neked az esélyt, hogy bebizonyítsd az igazad. Az orvosi szakirodalom minimális ismerete kellett volna csak hozzá. Kiderült, hogy gyakorlatilag életedben nem láttál eddig tudományos cikket, csak benyalod, amit a sok kuruzsló idióta bemesél. Sajnos kézrátétellel nem lehet gyógyítani. A gyógyítás legfájdalommentesebb módja pedig a gyógyszer. Az már más kérdés, hogy a sok idióta úgy szedi az egyébként jó gyógyszert mint a cukorkát. A benzodiazepinek jó szerek. Ezen nincs mit vitatkozni. Persze a magadfajta nethuszár csak fröcsögni tud, de amúgy köze sincs az orvosláshoz. Én minden nap betegekkel dolgozom, élőben látom a gyógyszereink hatásait, látom, hogy enyhül a műtét előtti rettegés az alprazolam hatására, hogy szűnik a görcsroham diazepamra, hogy vészeli át a legvészesebb időszakot a tumoros beteg clonazepammal, hogyan okoz jótékony amnéziát, és csökkenti a bete szenvedéseit a midazolam...
Te csak pofázol olyanról amihez közöd sincsen. Én benne élek!
Ídézet Professzor Malcolm Ladertől az Angol Pszichiátriai Intézet tagjától, aki több mint 100 cikket publikált a benzodiazepinekről:
"Sokkal nehezebb a benzodiazepinekről leszoktatni az embereket mint a heroinról.. Úgy tűnik, hogy a dependencia annyira beleivódik az emberbe és az elvonási tünetek annyira elviselhetetlenek, hogy az emberek számára nagy problémát jelent az abbahagyás. A másik szempont az, hogy a heroin esetében a megvonás nagyjából egy hét alatt elmúlik. Benzodiazepinek esetében a betegek egy része hosszan elhúzódó megvonást tapasztal és nagyon kellemetlen tüneteik vannak hónapokon keresztül, és kapok leveleket emberektől, akik azt állítják, hogy a megvonási tünetek eltartanak két évig vagy tovább." Néhány nyugtató terápiás csoport dokumentált olyan embereket akiknek tíz évvel a megvonás után is tüneteik voltak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!