Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítség! Baj van a körmömmel!...

Segítség! Baj van a körmömmel! Össze-vissza van repedezve, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Mind a 10 körmöm a kezemen fel van repedezve, hosszába, szélébe, mindenféle módon. Mit tehetnék ez ügyben?

(valószínünek tartom, hogy azét van, mert nem használtam körömlakkot, aztán meg egész nyáron használtam, s mire kezdödött a suli össze vissza van repedezve, és minden nap kitörik belőlük)

2014. okt. 12. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:

A körömlakk és a lemosó is károsíthatja a körmöt, de különböző vegyszerek, vagy vitaminhiány, esetleg pajzsmirigybetegség is lehet az oka.

Szerintem menj el a háziorvoshoz, egy vérkép nem ártana és fogyassz sok gyümölcsöt, és csinálj egy multivitamin kúrát is, ne lakkozd a körmöd, de naponta kend át friss citrommal, majd ha megszáradt kend be oliva olajjal.

2014. okt. 12. 14:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépe. Az orvosra én is gondoltam, de sajnos nincs annyi időm,hogy el tudjak menni.

Most valami avonos körömápolóval próbákozom. Szerinted az segiteni fog?

2014. okt. 13. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!