Minden nap 1x híg széklet, mitől lehet?
Sziasztok!
Kicsit meg vagyok ijedve. Nincs hasmenésem (gondolom ez azt jelenti, hogy folyton járnék a wc-re) De ami aggasztó, szinte 90%ban csak híg a székletem. Nem túl vizes,csak nem kemény. Ez jelenthet egészségügyi problémát? :( 2 Hónapja szedtem Fronmild antibiotikumot, és most a fogorvos írt fel Dalacin antibiotikumot. De olvastam, hogy halálos kimenetelű is lehet még 2 hónap után is az antibiotikumok mellékhatása (Gyakori hasmenés) Bár nekem hasmenésem nincs,de ez eléggé beparáztatott most. Be se merem szedni a Dalacin-t. :S Nyugtassatok meg kérlek
18L
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod, megnyugtattál egy kicsit.
Akkor hétfőtől elkezdem szedni az antibiotikumot a fogamra, mellé valami élőflórás joghurt.(Most fáj kicist a hasam:S)
Mikor beszedem az összes antibiotikumot, utána szedjem a probiotikumot?(háziorvosom normaflore-t ajánlott)
Ja és még valami. Küldenék egy képet, ilyen vérvizsgálatokra küldött el a házidoki. (Mondtam neki, hogy híg a székletem sokszor)
Azt mondta nincs semmi gond,csak elővigyázatosság...
csak sajnos fogalmam sincs mik ezek , amiket oda írt.
a másik az, hogy enni is alig birok..
Ezeket írják oda szinte mindenkinek, nekem is ezek voltak.
Nyugodtan szedd a Dalacint és minden nap egyél meg egy élóflórás natur joghurtot míg szeded a gyógyszert, persze utána sem árt.
Nem kell túlaggódni a dolgot, nekem hosszú évek óta hígabb a székletem, illetve nem olyan kemény hurka, és még élek. :-)
Szia!
Jaaj nagyon régi a kérdés, de végül segített neked a Normaflor vagy valami?
Nagyon hasonló helyzetben vagyok, csak én neü szedtem előtte gyógyszert, de híg a székletem és nem kell gyakran mennem, napi 1 vagy 2.. nem tudom mi lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!