Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyvécézés (széklet) után...

Nagyvécézés (széklet) után csak a végbélnyílást kell kitörölni, vagy körülötte is meg kell törölni?

Figyelt kérdés

2014. szept. 23. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed, mielőtt más is megérzi...
2014. szept. 23. 21:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak s végbélnyílás kitörlésével szerintem nem lesz teljesen tiszta, nem tudom, más hogy szokta.
2014. szept. 23. 21:20
 3/11 A kérdező kommentje:
s=a
2014. szept. 23. 21:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ahol szaros
2014. szept. 23. 21:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Kicsit olyan lesz az epilátor, amikor a végbélnyílás mellett szőrtleneítek. Ez azért van, mert nincs rendesen kitörölve a fenekem, vagy esetleg azért, mert az epilátor ingerli a nyílást?
2014. szept. 23. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne már!Nagyon egyszerű használj nedves wc papírt,vagy popsitörlőt,tuti nem marad rajtad "anyag".
2014. szept. 23. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj, hány éves vagy ? Eddig ez nem zavart illetve hogy oldottad meg? Nedves törlés, ha van lehetőség fürdő. Örülhetsz, hogy ez a legnagyobb problémád--ezt nem cikizésből írom---, ennyi !!!
2014. szept. 28. 19:34
 8/11 anonim ***** válasza:
körülötte is, mindenhol ahol olyan
2014. szept. 28. 20:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Eddig azt hittem, jól csinálom, de amikor szőrtelenítettem intim részen, kicsit olyan lett az epilátor.
2014. okt. 22. 21:29
 10/11 anonim válasza:
90%
Ajánlom, hogy gyakrabban szőrteleníts hátul, ugyanis a szőrzetbe úgynevezett betyárkörte, nevezik még peternác, nadrágtrüffel, rablómazsola, csömbörlék kerülhet, vagyis az eltörlés után ürülékdarabok, székletmaradványok a szőr közé ragadnak, ahol megszáradva különböző szilárd formációkat alkotnak. Ha valamilyen oknál fogva nem tudod tarlón tartani az ánuszkörnyéket, javasolt a nedves törlés alkalmazása a székletürítés után. Ez egyszerűen is megoldható, ha csap fölött bevizezed, vagy a vécécsésze vízoszlopában enyhén megmártod a papírt.
2015. jan. 11. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!