Mit csináljak a "bajuszommal"? Nő vagyok. Nincs sok, de
mostmár zavar.
Figyelt kérdés
a szőkitést nem akarom, ezt már tudom. idáig húzgáltam szemöldökcsipesszel, de a gyantázásra gondoltam. vagy bizzam szakemberre?
2010. jan. 23. 12:07
1/8 anonim válasza:
Én krémmel szedem le.1 percig hagyom rajta,mert annyi elég,de nagyon kell vele vigyázni.Szerintem a gyanta jó ötlet,csak szerintem nagyon fájdalmas.
2010. jan. 23. 12:13
2/8 anonim válasza:
Én használatra kész arcra való gyantacsíkkal szoktam eltávolítani.
Hozzá lehet szokni...nem fáj annyira.
2010. jan. 23. 12:17
3/8 anonim válasza:
Szerintem gyanta. Vegyél rendes Veet gyantacsíkot (hideg) nem kell az arcra valót, mert az csak drágább és kevesebb. Mosd meg az arcod, vékonyan hintőporozd be, vágj le egy kis csíkot, melegísd fel a két kezed között dörzsöléssel, tedd rá egyik majd másik oldalára, majd feszísd meg a bőrt és gyorsan tépd le. Ennyi. Ezután egy rongydarabra tegyél baba vag étolajat, töröld le az esetlegesen ott maradt gyantát, mosd le megint az olajat, kend be kenőccsel és semmi pirosság, vagy irritáció nem lesz. Fáj. fáj egy msp-ig, de szép, sima és minden lejön. Sok sikert!
2010. jan. 23. 12:18
4/8 anonim válasza:
En epilatorral szedem,5 perc alatt kesz,elotte,utanna bekenem szesszel.
2010. jan. 23. 12:28
5/8 anonim válasza:
A gyantázás meg a krém azt is le fogja szedni, ami nem sötét és utána az is sötét lesz. Plusz várni kell míg eléggé kinő a gyantához, de a krémhez is kell várni, mert nem tesz jót két-három naponta. És addig szarul fogsz kinézni.
De te tudod. A szőkítés pedig a legjobb.
2010. jan. 23. 14:07
6/8 anonim válasza:
Gyantázás után sötét lesz a szőr? Ezt ugye nem gondolod komolyan? Krém vagy borotva után esetleg (bár ez sem bizonyított, csak tévhit...) de a gyanta és az epilátor gyökerestül szedi ki, épphogy vékonyodik, és ritkul tőle. Az epilátortól benőhet a szőr, ha valaki hajlamos rá, azt csak azért nem ajánlottam. Azért ne beszéljünk hülyeségeket.
Amúgy a szőkítés szerintem sokkal csúnyább, mint a 3 mm-es szőrszálak, amik elkezdek kinőni, úgyanis az úgy csillog, főleg a fényben, napon, hogy sokkal jobban látszik, mint ha teljesen meghagyná az ember eredeti állapotban.
2010. jan. 23. 14:52
7/8 anonim válasza:
én krémmel szoktam...próbálkoztam hideg gyantával de utánna egy barna folt lett az arcomon :S szerintem se jó a szőkítés...és inkább krémmel csináld vagy pedig menj szakemberhez!
2010. jan. 24. 14:08
8/8 A kérdező kommentje:
én úgy vettem észre, hogy azok a szőrszálak, amiket szemöldökszedővel szedtem ki, igenis megvastagodtak és feketedtek. de kipróbálom a gyantát. köszi a válaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!