Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Milyen módszerr...

Mit csináljak? Milyen módszerrel lehet a leggyorsabban visszahozni a hangomat? Mit egyek, igyak, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés

Telemarketinges vagy és egyszercsak annyira berekedtam, hogy egyáltalán nem tudok beszélni.Sokféle módot hallottam arra, hogyan lehet hamar visszahozni a hangom,de tanácstalan vagyok!Szombat van és hétfőn mennem kell dolgozni, vagy búcsút inthetek az állásomnak!

Tegnap rekedtem,beazóta jobb, de nem tudnék egy fél órát sem végigdumálni!Most meg sem szólalok és zenét sem hallgatok.

2010. jan. 23. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia!Mézes tea,fűszeres ételt ne egyél,Glicoseptes vagy sós langyosvizes öblögetéssel próbálkoznék!Nekem szokott segíteni.Valamilyen gyulladáscsökkentő tbl-tta pl.Algoflex.
2010. jan. 23. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja!És jobbulást kívánok!!! :))
2010. jan. 23. 10:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Igyál forró kávét, meleg vizes, vagy melegített sót tekerj kendőbe (ez jobb), és tedd a torkodra.
2010. jan. 23. 10:29
 4/10 anonim ***** válasza:

az a legfontosabb hogy ne használd a hangod mert akkor még rosszabb lesz.

ha meleg közegben vannak a hangszálak és a hangképző szervek akkor gyorsabban javul ezért tekerj jó vastag sálat a nyakad köré.

igyál jó sok, forró kamillateát mézzel (de a mézet csak akkor rakd bele ha már nem olyan forró mert 60 fok felett minden hasznos anyag elbomlik ami benne van).

Magában is eszegess mézet kiskanállal de ne nyeld le rögtön hanem próbáld meg elérni hogy végigcsorogjon a méz lefelé a torkodon.

Ja és szokták még ajánlani a sós vízzel való öblögetést ennek én nem vagyok a híve mert utálom az ízét de megpróbálhatod

2010. jan. 23. 10:29
 5/10 anonim válasza:

A hang hangsebességgel távolodik tőled. Gyorsulj fénysebességre. Akkor utoléred a hangod, és vissza tudod hozni. :)

Komolyan:

Méz! Ahogy írták is. Többen. Legyen az kamillás tea, vagy más tea, tegyél bele mézet. S most jön az érdekes része. Hagyd a teát lehülni 40 fok celsius alá(nem kell mérni, kb.), mert 40 felett átalakul, "szétesik".

2010. jan. 23. 11:21
 6/10 anonim válasza:

Mármint a méz alakulk át, és veszíti el természetes antibakteriális hatását.

2010. jan. 23. 11:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi!Kezd néha a torkom, pontosabban a mandulám is fájni...BIOPAROX-ról mit gondoltok?Eszem a Mebucaint is!
2010. jan. 23. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Tea, méz, tojássárgája. Propolisz tabletta.
2010. jan. 23. 17:21
 9/10 anonim válasza:

Mebucaint ne szedjél,mert csak lehütí a torkodat,egy darabig jól fogod magad érezni aztán még szarabbul. Ezért nemjók a rágók se. Ne egyél fűszeres kaját és ne igyál szénsavas innivalót se.Igyál sok folyadékot,de ha teát iszol abba is csak kevés citromot rakj mert a citrom savas,az pedig neked nemtenne jót.Meleg vizes rongyot rakj a nyakad köré, ne beszélj és egyél sok mézet!

ui: énis telemarketinges vagyok:)

2010. jan. 24. 13:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Egyik sem jött be!Gége és hangszálgyulladásom van.Az antibiotikum viszont egész jó!Meg ha csendben vagyok egész nap.
2010. jan. 26. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!