55 éves 50% rokkantnyugdíjas, nem rahbilitálható vagyok, felülvizsgálatom során csökkenthet-e a rokkantság %-a?
Köszönöm a válaszotokat...sajnos azt nem értem, ha "nem rehabilitálható"...akkor hogy leszek jobban? Tehát sem egészségügyileg, /nem gyógyítható/ sem munkavégzés területen /több diplomám, sok kiegészítő papírom van/nem vagyok rehabilitálható.
Az első ORSZ. vizsgálaton 1 dr-nő és egy asszisztens volt, még mód sincs, hogy kenőpénzt adhattam volna. Meglepő, és megalázó volt előttük egy bugyiban, és nem is tudom, hogy lehet ebben a szituációban borítékolni.
Csökkenthetik sajnos, az ismerősöm 100%-os volt, de levették 67%-ra.
Én lassan egy éve küzdök velük, 40%-ot kaptam 3 gerincműtétre (2006;'08;'09), állni, ülni, járni nem tudok, illetve csak fájdalommal. Nekem a rehabilitációt nem javasolják!
Az igazságügyi orvosszakértő azt mondta, hogy nagyon megszigorították. Pl:mozgásszervi betegségnél ami eddig 40% volt, az 2008-tól már csak 25% ér! Eltudom képzelni, hogy a többi betegségeknél is mit művelhetnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!