Feleségek, barátnők! Ti mit csináltok párotok horkolásával?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok ilyen béna vagy más sem tud elaludni ha a párja horkol?Ti mit csináltok olyankor?Van valami jó orrspray vagy valami más megoldás ellene?2010. jan. 22. 22:16
1/6 anonim válasza:
Én piszkálgatom, és a helyzetváltozástól meg attól, hogy kicsit éberebb lesz abbahagyja a horkolást. Mire újra kezdi elalszom. Utána már nem zavar. Amúgy relaxációs módszerrel szoktam néha elaludni, amikor kikapcsolok annyira, hogy nem zavarnak külső zajok. De ez ritkán jön össze.
2/6 anonim válasza:
Hát nem tudom,mert annyi mindent reklámoztak,de semmiről sem hallottam hogy bevált volna.Néhány hete valamelyik adón láttam hogy van valami kis ketyere,amit az orra kell csíptetni.De hogy mi a neve azt nem tudom.Az árára sem tudom már,de emlékszem hogy nem olcsó...
3/6 anonim válasza:
Hú ne is mond, sokszor úgy érzem, a fejem tetején jön ki már az a szörnyű hang. A férjem szegény rettenetesen horkol. Oldalba bököm, és ha oldalra fordul elmúlik. De volt már olyan éjszaka, otthagytam és levackoltam a nappaliba. Reggel meg keresett maga mellől. - Én csak annyit mondtam lemenekültem!!
4/6 anonim válasza:
nekem nagyon szerencsém van....
hallássérült vagyok így meg nem nagyon hallok ha nincs rajtam készülék :)
5/6 anonim válasza:
Sok év kínlódás után külön szoba. Sokszor még így is átballagok és bökök rajta egyet, mert zengeti tisztességgel. :)
6/6 anonim válasza:
az én párom oldalra fordulva nem horkol. úgyhogy az első horkantás után az oldalára fordítom, aztán csend van. amúgy én sem bírom elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!