Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Feleségek, barátnők! Ti mit...

Feleségek, barátnők! Ti mit csináltok párotok horkolásával?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok ilyen béna vagy más sem tud elaludni ha a párja horkol?Ti mit csináltok olyankor?Van valami jó orrspray vagy valami más megoldás ellene?
2010. jan. 22. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én piszkálgatom, és a helyzetváltozástól meg attól, hogy kicsit éberebb lesz abbahagyja a horkolást. Mire újra kezdi elalszom. Utána már nem zavar. Amúgy relaxációs módszerrel szoktam néha elaludni, amikor kikapcsolok annyira, hogy nem zavarnak külső zajok. De ez ritkán jön össze.
2010. jan. 22. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,mert annyi mindent reklámoztak,de semmiről sem hallottam hogy bevált volna.Néhány hete valamelyik adón láttam hogy van valami kis ketyere,amit az orra kell csíptetni.De hogy mi a neve azt nem tudom.Az árára sem tudom már,de emlékszem hogy nem olcsó...
2010. jan. 22. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Hú ne is mond, sokszor úgy érzem, a fejem tetején jön ki már az a szörnyű hang. A férjem szegény rettenetesen horkol. Oldalba bököm, és ha oldalra fordul elmúlik. De volt már olyan éjszaka, otthagytam és levackoltam a nappaliba. Reggel meg keresett maga mellől. - Én csak annyit mondtam lemenekültem!!
2010. jan. 22. 22:23
 4/6 anonim válasza:

nekem nagyon szerencsém van....

hallássérült vagyok így meg nem nagyon hallok ha nincs rajtam készülék :)

2010. jan. 22. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Sok év kínlódás után külön szoba. Sokszor még így is átballagok és bökök rajta egyet, mert zengeti tisztességgel. :)
2010. jan. 22. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:
az én párom oldalra fordulva nem horkol. úgyhogy az első horkantás után az oldalára fordítom, aztán csend van. amúgy én sem bírom elviselni.
2010. jan. 23. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!