Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Futás óta fáj a térdem és be...

Futás óta fáj a térdem és be is van dagadva. Mitől lehet? Mennyi idő mire elmúlik? Hogyan kezeljem? Olvasd alul.

Figyelt kérdés
Kettő hete szerdán el kezdtem futni, azon a héten minden nap futottam járdán, ugyan nem futócipőbe mert nincs rá pénzem de a tornám mellett szerettem volna futni is hogy hamarabb fogyjak. 78kg vagyok. Nem futottam sokat talán még 500 m se volt naponta. Múlthéten hétfőn növeltem a teljesítményt a duplájára, kedden viszont futás közben elkezdett fájni a lábam, még nem a térdem hanem a térdem alatt egy csíkban. Szerdán még futottam utána pedig már nem mert nagyon fájt végül magától elmúlt a fájdalom de közben előjött a térd fájdalom..már múlthét péntek óta fáj a bal térdem jobb oldali(belső)része azt gondoltam ha pihentetem akkor elmúlik de minden nap mennem kellett valahova ezért nem tudtam normálisan pihentetni, tegnap pedig már a lassú sétálás is nagyon nehezen ment. Eddig nem fájt ha feküdtem de kb 2 napja már fekvés közben is fáj és picit fel van dagadva. Jegeltem, nem tudom az jó e rá?! Fagyasztóból raktam rá fagyasztott krumplit! :) Továbbá vizes ruházom is és most vettem be rá Advil Ultra Forte-t is. Szerintetek mitől lehet a fájdalom? Meghúzódott a lábam? El fog múlni vagy inkább menjek el orvoshoz? :/ Nem szoktam orvoshoz járni csak ha nagyon muszáj!

2014. okt. 6. 19:14
 1/1 anonim válasza:
Menj el orvoshoz! De gondolom már túl vagy rajta. Szóval mi volt?
2021. szept. 23. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!