Crixlol42 kérdése:
Szerintetek csak mandulakő?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy már van fent hasonló kérdés de segítsetek.Van egy darab fehér valami a jobb mandulámon.Olyan kőszerű és eléggé megijedtem.2014. okt. 6. 18:45
1/4 anonim válasza:
kellemetlen, nyom? Esetleg fáj picit a torkod? Akkor igen.
Nekem rengetegszer van mandulakövem, várj picit, pár nap és ha az, feljön magától, ha pár nap múlva nem tűnik el (nem köpöd ki vagy esetleg nyeled le álmodban) akkor go doki.
De ne aggódj, szerintem csak sima mandulakő
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat.
2014. okt. 6. 18:58
3/4 anonim válasza:
Nekem is hasonló gondom van,de nem a mandulámban,hanem a mandula feletti kis nyílásban szokott lenni!Hetenként ki kell piszkálni,én fülpálcikával szoktam!Kellemetlen,mert könnyem,nyálam folyik az öklendezéstől mikor megérintem a torkom!Ha gondolod a gégészeten is kiszedik,de ott kellemetlenebb mintha te csinálod magadnak!Érzékeny a torkod?Különben a mandulakő ártalmatlan,csak gusztustalan ha ott látható a torokban!
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!