Az nagy baj hogyha már 12 évesen elkezdtem vízipipázni?
Szia!
Nagyob-nagyon nagy baj, 12 éves vagy, most kezdesz fejlődni, kamaszodni. Ilyenkor még több vitaminra, ásványi anyagokra van szükséged, de ez csak elvonja a szervezetedtől. tévedés azt hinni, hogy egészségesebb mint a sima cigi. Ez még egészségtelenebb. ne tedd! semmit, se cigi, se drog, se alkohol, semmi káros. Minek? ha problémád próbáld meg megoldani, sportolj, nem ettől leszel nagyobb! És ha a barátaid miatt csinálod-hát nagyon nagy hülyeség, mert az igaz barát az aki megérti, hogy ha nem szeretnéd, szal barátok miatt hülyeség ilyeneket csinálni. hagyd abba sztem és keress más elfoglalni valót:D
hát utlsó válaszoló tévedsz.!
nagyon is.
eléggé sokak hiszik h nem káros annyira a vp mint a cigi.
tévedés.!!!
mivel a víz akárhogyan megköti (nemtom pontosan, engem is úgy basztak le mikor én is ezt mondtam - biosz tanárok mondták.)
sajnos ez van :S
Nyugi, nem káros.
Apám kb 20 éve cigizik, apósom (aki mellesleg török) kiskora óta vízipipázik, és semmi baja..
Apám meg lassan megfullad, annyit köhög..
arra figyelj hogy ne túl gyakran pipázz ne hogy függőséget okozzan vagy emiatt esetleg később rászokj a dohányzásra.
egyébként sokan élnek abban a tévhitben hogy egészségtelen
több okból hülyeség:
ugyanis a vizipipa dohányban 0.5 mg nikotin van ellenben azzal hogy a dohányban akár 9 mg is van.
a vizipipa dohányban nincs kátrány mivel nem ég papír
nem kapsz tőle szájrákot hiszen nem közvetlen a száddal érintkezik hanem a víz megszűri.
mint már írtam a dohány nem ég a pipánál csak a forró levegőt illetve a füstöt szívod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!