Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyek el szemészhez?

Mennyek el szemészhez?

Figyelt kérdés
Már két napja fáj a fejem orvosnál is voltam. Amikor olvasok vagy gyorsan elforgatom a szemem elkezd fájni a fejem. Elötte soha sem éreztem ilyet.

2014. okt. 3. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Mennyé.

Orvos mit mondott? Nem vagy megfázva, mert olyankor is lehet szem és fejfájdalom.

2014. okt. 3. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Mennyek? Több mennyország is van?

Orvosnál is voltál. Ő mit állapított meg?

2014. okt. 3. 14:12
 3/6 anonim válasza:
59%

Menny inkább nyelvtantanárhoz.

A kérdésre válaszolva pedig szerintem pihentesd a szemed, ne olvass annyit.

2014. okt. 3. 14:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak voltam megfázva. Az orvos azt mondta, ha ma is fáj akkor mennyek vissza hozzá és beutal a kórházba.
2014. okt. 3. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor ne a szemészetre menj, hanem vissza az orvoshoz, ha be akar utalni kórházba, akkor biztos annak komoly oka van, lehet, hogy a megfázás szövődménye.
2014. okt. 3. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Az orvos azt mondta, hogy menjek vissza, s nem mennyek vissza. Nyelvészhez is menj el!

Fejfájást okozhat rossz látás is. Fejfájást és látászavart pedig számos szervi baj is okozhat, pl. magas vérnyomás.

Ha megnyugtat, szükségét érzed, inkább keresd fel a szemészt, még ha az orvosilag nem is indokolt.

2014. okt. 3. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!