Miért szedik a sok gyógyszert az emberek?
Egyet értek a 7-es válaszolóval.
Azt sem tartom kizártnak, hogy régen csak azért üldözték a gyógynövényekkel gyógyítókat, mert féltek a konkurenciától az orvosok és a gyógyszergyárosok. Sőt, biztosan ezért.
Ahogy ma is üldözik a vízautó vagy más független energiaforrás feltalálóját. Ezt azért említettem, mert a két legkorruptabb hivatalos maffiaszervezet a világban az egészségügy és az energetika. Mindegyik "zsíros" üzlet.
Állítólag van olyan bennszülött törzs, ami valamelyik gyógynövény okozta jótékony mutációval véglegesen meggyógyítja a cukorbetegséget. Erre a hírre az egészségügy persze bepánikolt, hisz neki nem az az üzlet ha valaki meggyógyul, hanem az ha egy életen át tűkkel böködi magát, vagyis ha hordja a rokkantnyugdíját a gyógyszergyártók zsebébe.
Tudok olyan idős, csontritkulásos betegről, akinek 99 000 Ft-os gyógyszert írtak fel. Persze észnél volt és tisztességes szakemberekhez fordult, köztük természetes gyógymódokkal gyógyítókhoz. Érdekes, panaszai is megszűntek és a pénze is megmaradt.
De saját fülemmel hallottam egy "anti-orvos" szavait, aki egy alvásproblémákkal küzdő idős páciens Melatoninnal kapcsolatos kérdésére azt felelte hogy be szabad vennie, méghozzá reggel, nappalra javasolja. Minden leírás 1-2 órával lefekvés előttre javasolja a Melatonint. Majd ugyanez az orvos felírt gyógyszereket a páciens súlyos fejfájásaira is. Rövidre rá a páciens meghalt. Na persze, az a gyógyszer már bizonyára szakszerű volt, csak a közönséges Melatonint nem ismerte az említett orvos.
Köszönöm #11-es!
A bennszülöttes példádról eszembe jutott, hogy valamelyik törzs ismeri a "végleges fogamzásgátlást". Szóval, ha a nő nem akar több gyereket (mert ugye óvszer nincs), akkor valamelyik fának a bogyós terméséből, kell megennie 1 darabot és nem szül többet.
Meg ne kérdezd, melyik műsorban láttam, mert nem tudom, elég régen volt. De talán a Frei (?) ment el a törzshöz, ahol a helyi sámán mutatta meg neki ezt a bogyót.
Kedves #6-os!
Épp azt írtam,AZÉRT vagyunk egészségesek,mert NEM szedünk gyógyszert!!!Vedd be a Xanaxod és feküdj le aludni!
Kedves #6-os!
Épp azt írtam,AZÉRT vagyunk egészségesek,mert NEM szedünk gyógyszert!!!Vedd be a Xanaxod és feküdj le aludni!
Akkor az örök élet titka is megvan. Egészséges ember nem hal meg. Ha soha nem szedünk be gyógyszert, soha nem halunk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!