Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért szedik a sok gyógyszert...

Miért szedik a sok gyógyszert az emberek?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok,akik már egy kisebb fejfájásra is tablettáért nyúlnak.Mindegyik gyógyszernek van valami mellékhatása, és a mellékhatásra is gyógyszert vesznek be..és így tovább, és így tovább!Aztán csodálkoznak,hogy egyre betegebbek.Nálunk a családban senki nem szed gyógyszert,még a 80 éves nagymamám sem és mindenki egészséges!
2014. okt. 3. 10:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%

Egyet értek a 7-es válaszolóval.

Azt sem tartom kizártnak, hogy régen csak azért üldözték a gyógynövényekkel gyógyítókat, mert féltek a konkurenciától az orvosok és a gyógyszergyárosok. Sőt, biztosan ezért.

Ahogy ma is üldözik a vízautó vagy más független energiaforrás feltalálóját. Ezt azért említettem, mert a két legkorruptabb hivatalos maffiaszervezet a világban az egészségügy és az energetika. Mindegyik "zsíros" üzlet.

Állítólag van olyan bennszülött törzs, ami valamelyik gyógynövény okozta jótékony mutációval véglegesen meggyógyítja a cukorbetegséget. Erre a hírre az egészségügy persze bepánikolt, hisz neki nem az az üzlet ha valaki meggyógyul, hanem az ha egy életen át tűkkel böködi magát, vagyis ha hordja a rokkantnyugdíját a gyógyszergyártók zsebébe.

2014. okt. 3. 14:02
 12/20 anonim ***** válasza:
51%

Tudok olyan idős, csontritkulásos betegről, akinek 99 000 Ft-os gyógyszert írtak fel. Persze észnél volt és tisztességes szakemberekhez fordult, köztük természetes gyógymódokkal gyógyítókhoz. Érdekes, panaszai is megszűntek és a pénze is megmaradt.

De saját fülemmel hallottam egy "anti-orvos" szavait, aki egy alvásproblémákkal küzdő idős páciens Melatoninnal kapcsolatos kérdésére azt felelte hogy be szabad vennie, méghozzá reggel, nappalra javasolja. Minden leírás 1-2 órával lefekvés előttre javasolja a Melatonint. Majd ugyanez az orvos felírt gyógyszereket a páciens súlyos fejfájásaira is. Rövidre rá a páciens meghalt. Na persze, az a gyógyszer már bizonyára szakszerű volt, csak a közönséges Melatonint nem ismerte az említett orvos.

2014. okt. 3. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Ja, és a 99 000 Ft-os gyógyszert felíró orvos felesége üzemeltette a község gyógyszertárát, mondta is hogy ott megrendelik. Áhh, nem volt gazemberség ebben, Magyarországon minden tisztességesen zajlik, a paksi mutyitól az eü. ellátásig minden.
2014. okt. 3. 14:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm #11-es!

A bennszülöttes példádról eszembe jutott, hogy valamelyik törzs ismeri a "végleges fogamzásgátlást". Szóval, ha a nő nem akar több gyereket (mert ugye óvszer nincs), akkor valamelyik fának a bogyós terméséből, kell megennie 1 darabot és nem szül többet.

Meg ne kérdezd, melyik műsorban láttam, mert nem tudom, elég régen volt. De talán a Frei (?) ment el a törzshöz, ahol a helyi sámán mutatta meg neki ezt a bogyót.

2014. okt. 3. 14:37
 15/20 A kérdező kommentje:

Kedves #6-os!

Épp azt írtam,AZÉRT vagyunk egészségesek,mert NEM szedünk gyógyszert!!!Vedd be a Xanaxod és feküdj le aludni!

2014. okt. 3. 17:07
 16/20 anonim ***** válasza:

Kedves #6-os!

Épp azt írtam,AZÉRT vagyunk egészségesek,mert NEM szedünk gyógyszert!!!Vedd be a Xanaxod és feküdj le aludni!

Akkor az örök élet titka is megvan. Egészséges ember nem hal meg. Ha soha nem szedünk be gyógyszert, soha nem halunk meg.

2014. okt. 3. 17:15
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem is érted miről beszélek!!!Máshol kötözködj légyszives!Elhiszem,hogy szánalmas kis életed itt éled,de hidd el,ettől sem leszel boldog,ha másokat provokálsz!
2014. okt. 3. 17:20
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
Ha te azt állítod, hogy azért egészséges a családod, akkor ezzel azt mondod, hogy a betegek a gyógyszertől válnak beteggé. Ez így szamárság.
2014. okt. 3. 22:02
 19/20 A kérdező kommentje:
Márpedig így van!Ezért egyre betegebb mindenki!
2014. okt. 4. 07:57
 20/20 anonim ***** válasza:
32%
Azert mert azt hiszik elmulik amiert szedik oedig csak fel ora orara fog es egy ido utan meg annyira se mert hozza szokik a szervezetuk..
2014. okt. 17. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!