Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A barátom miért nem tud...

A barátom miért nem tud leszokni a füvescigiről?

Figyelt kérdés
Régen több drogot is kipróbált,de azokat már abbahagyta,de ezt nem tudja. Van, hogy néha már nem esik jól neki, és a felénél félrerakja és mindig mondja hogy mostmár ez volt az utolsó,mert sokba kerül és le kellen szokni,de mégis veszi őket.Pedig van, hogy bealszik utána vagy csak pár percig tart a hatása stb.Én nem élek semmi ilyen dologgal, szóval én nem értem mi ebben jó vagy miért nehéz leszokni róla, főleg akkor ha ő abba akrja hagyni, legalább is azt mondja.Volt egy idő amikor hetekig nem szívott,de mostanában megint rákapott.
2010. jan. 22. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:
mert nem akar
2010. jan. 22. 08:16
 2/4 anonim válasza:

egyszer próbáld ki hogy azt mondod neki hogy ha nem szokik le akkor vége addig amig nem hadja abba.

amúgy azért nem szokik le mert nem akar leszokni. ha akarna már rég leszokott volna róla. nem könnyű mert hasonló mint a cigi ha rákapsz akkor nincs visszaút jó darabig. de ha elhatározod magadban akkor letudsz szokni. csak rajta múlik.

2010. jan. 22. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert nem akar. Bár sokan mondják, hogy a fű így meg úgy függőséget okoz, ez nem igaz, ha nem viszi nagyon túlzásba az ember. Persze más a helyzet azoknál akik 0-24-ben szívnak. De napi 1 száltól nem lesz függő az ember. Csak egyszerűen nem akarja abbahagyni, mert jó érzés. Én a vizipipához hasonlítanám. Inkább egy lelki függőséget alakít ki, mint fizikait, hogy elvonási tüneteid lesznek stb. Egyszerűen jó és kész... ezért nem látja értelmét, hogy abbahagyja.
2011. jan. 11. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Barátom is szokott kb hetente 1-2x füvescigizni a haverjaival de én sem értem mi benne a jó.

Csak röhögnek egymás hülyeségein meg értelmetlen és nem nevetséges dolgokon aztán másnap megbeszélik hogy ki mit csinált és néha majd el süllyednek szégyenükbe. Hozzá teszem nem sokáig tart a hatása és ráadásul elég drága is. Ebbe mégis mi a jó?!

2011. ápr. 2. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!