Véletlenül megittam 2 és fél dl kávét. Lesz tőle valami bajom?
Figyelt kérdés
Soha nem kavezok, csak reggel gyorsan vettem egy lottyot es azt hittem csak az izesitese kaves, miutan megittam, akkor lattam h 100 ml 28 gramm kofeint tartalmaz. Lehet valami bajom tőle?2014. okt. 1. 10:23
1/9 anonim válasza:
Nem hinném. Talán megdobogtatja a szíved kicsit.
2/9 anonim válasza:
Bocsi vėletlenül hogy lehet majdnem 3 dl kavet meginni?
3/9 intrepid válasza:
Ha tudsz, iszogassál meg lassan fél liter langyos tejet. Ne vezess autót, ne dolgozzál veszélyes gépen!
4/9 A kérdező kommentje:
Úgy, h a boltban az osszetevok kozott nem lattam a kofeint mivel nem ott vn feltuntetve, azt hittem csak az aromak miatt kave izu, aztan mikor lehuztam, utan olvstam, h kulon alul van leirva h koffeint tartalmaz. Meg en egyaltalan nem iszok ilyeneket, azert nem is ertek hozza, elvileg valami kakos tejes italnak volt kiirva.
2014. okt. 1. 10:34
5/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, telorol irok azert ilyen zagyva a kommentem, de sajnos eddig is kiugrott neha a vernyomasom. :) :(
2014. okt. 1. 10:36
6/9 anonim válasza:
gondolom a gramm az miligramm, akkor egy gyenge presszókávénak felel meg. Nix beszáren!
7/9 anonim válasza:
Legyen kéznél wc papír. És ne menj túl messzire a wctől.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, az mg. :D
2014. okt. 1. 11:06
9/9 anonim válasza:
hát igen minden féle hajtó hatása van neki!(széklet, és vizelet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!