Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mivel lehet kezelni a magas...

Mivel lehet kezelni a magas pulzust?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül gyògyszerre gondolok inkàbb vmi technikàra vagy alternativ gyògymodra.nem èrzem stresszesnek magam de mostanàban àllandoan érzem a pulzusom(szivverésem)mintha mindig izgulnék.egyedül talàn ha olvasok egy könyvet akkor nem érzem de lehet csak èpp nem arra figyelek.màr kezd zavaro lenni mert fèlek hogy betegsèget okozhat hosszù tàvon.mèrès szerint mèg belefèrek 85-89)de maga az érzès zavaro
2014. szept. 27. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Eddzettséggel lehet lejjebb vinni. Azoknak szokott magas lenni a pulzusszám, akik edzetlenek, szóval kardiomozgásra lenne szükség, járj futni, táncolni, tornázz valamit.
2014. szept. 27. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez pszichés gond lehet, valamilyen szorongás állapot. De természetesen kardiológus azonnal megmondja neked, hogy ven-e bármi gond a pulzusoddal. És ha tényleg túl magas arra fontos gyógyszert szedni. Az érték, amit írtál normális szerintem.
2014. szept. 27. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Első, bocs, de nem igy van, sőt, ha valóban magas a pulzus akkor gyógyszer kell és óvatos mozgás, kardio nem ajánlott, csak laza biciklizés, úszás.

Más szívgondoknál ajánlott a kemény kardio.

2014. szept. 27. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Heti 1-2 alkalommal jàrok futni bàr a hèten még nem voltam.eredetileg alacsony a vérnyomàsom bár a pulzus akkor is inkàbb nagyobb.viszont mostanàban már reggel megszokotthoz képest magas a vèrnyomàsom amit érzek is.igaz csak 110 körül van de a megszokott 90-hez képest ez nekem "magasnak"szàmit.
2014. szept. 27. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok, nekem is hasonló volt fiatalabb koromban, 100/60 volt a vérnyomásom és 100 körüli a pulzusom. Nagyon vékony voltam és borzasztó keveset mozogtam. Gyakorlatilag szinte csak ültem. Aztán később elkezdtem jógázni, többet enni, már nem voltam csontsovány és akkor rendeződött a dolog. Ha nagyon vékony vagy, az is magyarázhatja, de azért érdemes kérni egy kivizsgálást, pajzsmirigyet, szivet nézzék meg, pár napra rád tesznek egy ilyen pulzus mérőt, ha nincs is gond, de te is megnyugodnál tőle utána.
2014. szept. 28. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!