Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elég magas TSH-t észleltek...

Csekito kérdése:

Elég magas TSH-t észleltek nálam, a tiroxin pótlás tényleg ennyire előnyösen képes a tüneteket kezelni és javítani a teljesítményen?

Figyelt kérdés
Férfi létemre 18 évesen tsh túltengés lépett elő.8,5ös érték, rohadt fáradékony voltam világ életemben, testet építek de hátráltatott ezekszerint ez, mert most derült ki. szembeesések az alvászavar és a kipihenetlenség miatt, megvotlam áldva a tünetekkel rendesen, mígnem 3 napig orrvérzésre panaszkodtam és elküldtek vérvételre, ez a szerencsém, itt kimutatták a 8,5ös TSH-t. A Pótlás tényleg ennyire helyrerakna (tiroxin)?Elméletileg tiroxinra szorulok, azt mondják örüljek mert időben észrevették egyrészt, másrészt pedig sokkal jobb formában leszek minden tekintetben ha a tiroxin szintem helyreáll. mi igaz ebből. Tényleg ennyi előnyöm fog származni ebből?Nemvagyok egy nagy zsírtömeggel megáldva, de a szar anyagcsere jeleit észrelehetett venni. Kössz mindeki válaszát!
2011. ápr. 15. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez a bajom csak én híztam tőle majdnem 20 kilót de már ment le:D. Nekem 9,34 volt mikor elkezdtem a gyógyszert. 3 havonta vérvétel és endokrinológus.

22/L.

2011. ápr. 15. 20:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Értelek:)És neked enyhített a tüneteiden maga a tiroxinozás?:)
2011. ápr. 15. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Euthyrox 50-et szedek minden reggel 1 szemet. Hát fogytam azóta 4 kilót tavaly június óta szedem. Nekem az volt a tünetem h híztam úgy h alig ettem és most is alig eszek. De a doki is mondta h ha nem ettem volna semmit is rámjöttek volna a kilók.Háziorvost is váltottam mert akinél voltam ő csak kalóriatáblázatot adott de tudtam h felesleges mert mindig 54-55 kiló voltam.

De ne aggódj jobb h alulműködik mert akinek túlműködik annak durvábbak a tünetek. Pl szemek kidüllednek meg hirtelen lefogynak meg hasonlók.

2011. ápr. 15. 21:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszod,értem,hát nekem sajna minden tünet jelen van amit csak az alulműködésre felsoroltak:)meg a testépítés mellett az,hogy nehezen megy a zsírégetés,bevan ragadva az anyagcsere,nemvagyok éppen dagadt de hát hogymondjam enyhén lehetnék jobb formában:)reménykedjünk h ettől már csak jobb lehet:)
2011. ápr. 16. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok:D. Mennyit híztál??? Én majdnem 20at, de már megyeget le csak lassan. Unom már szedni a gyógyszert. Amúgy az én dokim mondta h ugy higyjem el h legalalább annyi pajzsmirigy beteg van mint cukorbeteg. Sokan vagyunk. Kitartást neked is.
2011. ápr. 16. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!