Hogyan mondjam el a vagdosást a szüleimnek? (további infók lent)
Vagdosom a kezemet és a bokámat.Szombaton edzésem lenne ahol úgyis le kell vennem a pulcsimat és ott a többi felnőtt észre fogja venni amit magammal tettem majd szólnak a szüleimnek...a szüleim eléggé szigorúak és hát nem tudom hogy ehhez mit szólnának szerintem eléggé mérgesek lennének..://
szerintetek hogyan mondjam el ezt nekik?
#L12
ezt mondod, mint minden hozzád hasonló kislány/kisfiú. képzeld, nekem is nehéz gyerekkorom volt - feltételezhetően nehezebb is, mint neked. mégsem kellett vagdosnom magam. ezzel semmit nem oldasz meg, csak elrondítod magad, aztán már most is takargatnod kell magad.. megéri? nem...
csinálj valami hasznosat, beszélj valakivel, találj megoldást, mert ez nem megoldás. csak kárt teszel a fiatal és gyenge testedben.
ébredj fel. nincs az egész világ súlya a válladon s ha mégis, hogyan akarod felvágott karokkal elbírni?
nem értek egyet azzal, aki szerint egy 12 éves lány nem mehet át nehéz dolgokon.
DE!
Én 16 éves vagyok, nem volt éppen eddig könnyű, gondtalan életem, egy ideje pszichológushoz járok, több pszichés betegségem van.De egyszer sem jutott eszembe a kezem vagdosasa.Értelmetlen. Ráadásul divat, ami engem alapból taszít. Én festek, írok, zenét hallgatok, olvasok, kutyát sétáltatok. Több értelme van, és nem ártok vele magamnak. Jobbulást!
Szia,
Pár évvel később ugyan xdd
De ha még mindig gondod van(vagy bárkinek aki ezt látja), nyugodtan írhat nekem, én is ilyen idősen ezt csináltam magammal, és eszembe se jut mára az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!