Koponyacsont fájdalma egy helyen, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Hajmosáskor vettem észre, hogy a homlokom felett van egy hely, ami nyomásra eléggé fáj. De nem ütöttem be, nem is látszik rajta semmi. Mitől fájhat ott mégis? Ugye nem csontrák vagy ilyesmi?
Vagy csak hülyeségen parázok, nem érdemes ezzel foglalkozni?
2014. szept. 25. 09:48
1/2 csabika1971 válasza:
Szerintem mindenkinek van ilyen, nekem biztosan szokott. Soha nem foglalkozom vele és pár napon belül el is múlik. Lehet úgy ütötted meg hogy nem is emlékszel rá, mert nem fájt annyira, vagy csak ott éppen megcsípet valami.
Csak akkor foglalkozz vele ha a fájdalom fokozódik, vagy egy hét alatt sem szűnik meg.
2/2 anonim válasza:
Lehet nyirokcsomó is,de akár komolyabb, daganatos betegség is lehet a koponyán. de neten gyógyítani nem lehet mindenki menjen orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!