Van rá valami féle "gyógymód"?
Figyelt kérdés
Fájnak a metszőfogaim és a szemfogaim. Érzékenyek a hidegre és a melegre. Tudom ez eddig normális, próbálom kerülni a nagyon hideg ill. nagyon meleg ételeket/italokat de akkor is érzékeny és szúr/fáj a fogak éle ha nem eszek/iszok. És azt szeretném megtudni hogy vannak-e praktikák amikkel tehetek valamit ennek megelőzésében.2014. szept. 24. 19:39
1/2 anonim válasza:
Erre való fogkrémek, pl. Sensodyne. Nekem ínygyulladásom van, az is ilyesmi tünetekkel jár, arra is vannak fogkrémek, szájvizek.
2/2 anonim válasza:
Vannak fogérzékenységre fogkrémek, de nem ártana fogorvossal megnézetni a fogaid, fogínyed. Étkezés után kb fél óráig nem szabad fogat mosni, nem tudom betartod-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!