Fizimiska1 kérdése:
Mi az a jelenség?
Figyelt kérdés
Mi az a jelenség amikor pl.kiszállok az autoból lezárom és utána lealább egyszer esetleg kétszer is visszamegyek megnézni,hogy tényleg bezártam-e?
Máskor ha egy eldöntendő ügyben már megkaptam a választ később újra visszatérek rá,hogy akkor biztos így lesz-e?ják ezt a bizonytalan állapot érzést-jelenséget?
Hogy lehet meváltoztatni?
Minek hív
2014. szept. 23. 14:42
1/2 anonim válasza:
Ez egy - szerencsére nagyon enyhe- kényszer-neurózisos tünet. Sokaknak van, enyhe, nem is kell nagyon aggódni érte. Kicsit szórakozott vagy, vagy fáradt, és mechanikusan végzed ilyenkor a dolgokat. Ha zavar, figyelj, koncentrálj. Tehát még az autóban ülve elhatározod: kiszálsz, bezárod és nem fordulsz vissza. És tégy is így. Egyébként is próbáld meg a szórakozottságot a gépiességet a csökkenteni. Figyelj a JELEN pillanatra. Itt és most mi történik.
2/2 anonim válasza:
nekem is van, ez kényszerbetegség, 2szer kapcsolom fel-le a villanyt, meg ilyen apróságok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!