Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Viszajön a drog hatása mit...

Viszajön a drog hatása mit tegyek? Sügős

Figyelt kérdés
2 nappal ezelött fogyaztottam egyetlen egy sluk füves cigit azt hiszem bio volt és az a baj h visza jön a drog hatása ugyan azt érzem amikor beleszívtam és vagy már 2 napja és zsibadok , lasanlátom a világot, és az agyam szagat.. de elő jön reggel este .. töbet egy slukot se ...
2014. szept. 20. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gratulálok az előzők értelmes válaszához...-.-"

Egyébként a biot nem szabad összekeverni a fűvel, mert teljesen más. A biot szintetikus thc-ból csinálják, mellesleg sokszor nagyon undorító dolgokból csinálják. (csigaméreg, körömlakklemosó...) Szerintem ha jót akarsz magadnak, ne szívj többet belőle, maximum rendes füvet. Ráadásul nagyon csúnyán rá is lehet szokni. Egy barátom hónapokig volt tőle rosszul,(aki előtte sokat csinálta), úgyhogy elhiszem ha te is. De mostanra már biztos jobban vagy :)

2014. okt. 1. 14:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát már azért jobb :) Köszönöm az értelmes válaszokat :)
2014. okt. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!