Nyelvpiercingesek! Nektek is néha bedagad a nyelvetek hiába szurattátok régen?
Nem, egyáltalán nem szokott bedagadni, pedig már több, mint 7 éve megvan. Első hónap kicsit duzzadt volt, egyszer megrántottam úgy a 3dik hónap felé, akkor kicsit bedagadt, de utána már semmi baj nem volt vele. Lehet az ékszer a ludas, cseréld le (ha túl hosszú, az se jó, ha túl rövid az sem). Ha nincs fémallergiád, akkor a nyirokmirigyek duzzanata lehet bacis dolog is, szerintem egy ideig használj valami szájfertőtlenítőt. (Lehet a sok dohányzástól is, de nem hinném, hogy 40szál cigi elszívnál egy nap)
Viszont a szádban kialakulhat fertőzés, azt meg érdemes kezelni. Ha nem lesz jobb pár napon belül, látogass el dokihoz. Addig ajánlom a Phlogosolt, betadin oldatot öblögetni rendszeresen (reggel felkelés után, este lefekvés előtt, de akár egy-egy cigi illetve evés után is).
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!