Szupináló talpbetétnél (egyenesléptető), melyik felének kell belül lennie, ha befelé dől a kisfiam bokája?
Nem tudom, mennyire lesz hasznos a válaszom, én még kifejezetten csak talpbetétet nem láttam.
Itt ugye az a lényeg, hogy a talpának a belső élét emelje följebb. Tehát a talpbetét vastagabbik része legyen belül.
Vagy ez volt a kérdés? Erre gondoltál?
Esetleg ha tudsz linkelni egy fotót, megnézem.
Lányom ugyanezzel a problémával küzd.
De mi még külön talpbetétet nem vásároltunk.
Nem lebeszélni akarlak a telpbetétről, mert nem értek hozzá!
Viszont tudod-e, hogy a szupináló cipőknek olyan a talpkialakítása, hogy, hogy is fogalmazzak, ha lehelyezed egy sima felületre és ide-oda mozgatod a cipőt, az dölöngél.
Basszus, nem tudom normálisan megfogalmazni.
Szóval nem egyenletes a talpa, "hintázik" benne a láb, és nekünk az ortopéd orvos azt mondta, hogy ez lényeges része a terápiának, ugyanis bizonyos izommunkára kényszeríti a lábfejet.
De majd azért én is megnézem azt a talpbetétet, ugyanis a lányom sportcipőjébe nagyon jól jönne...
Úgyhogy hasznos volt számomra ez az infó a talpbetétről. Hol lehet kapni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!